Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

Ο Γενικός Διευθυντής της ΜΚΟ «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» στην Ιερά Μητρόπολη Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας…

  Κατά το διήμερο 25-26 Απριλίου 2024, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας κ. Ειρηναίος με τον αξιότιμο κ. Κωνσταντίνο Δήμτσα, Γενικό Διευθυντή της ΜΚΟ «ΑΠΟΣΤΟΛΗ», φιλανθρωπικού οργανισμού της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, πραγματοποίησαν ποικίλες φιλανθρωπικές δράσεις, στήριξη οικονομικά ευάλωτων οικογενειών, επισκέψεις σε δομές της Ιεράς Μητροπόλεως και τοπικούς φορείς.
  Χθες, Πέμπτη, 25 Απριλίου, ο Ποιμενάρχης μας και ο κ. Δήμτσας παρέστησαν στην σύναξη των κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως, στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Αμυνταίου.
 
  Ο κ. Δήμτσας μετέφερε τις ευχές και το ιδιαίτερο ενδιαφέρον του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. κ. Ιερωνύμου για τη στήριξη της τοπικής κοινωνίας και της Δυτικής Μακεδονίας ευρύτερα.
   Κατόπιν, διένειμαν, με αφορμή την εορτή του Πάσχα, δέματα με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης σε 250 οικονομικά ευάλωτες οικογένειες, ενώ ο κ. Δήμτσας προσέφερε τη στήριξη και την ενίσχυση της ΜΚΟ «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» στο Συσσίτιο της Ιεράς Μητροπόλεως με την παράδοση ενός (1) τόνου κρέατος για τις καθημερινές ανάγκες του Συσσιτίου.
   Το απόγευμα, επισκέφτηκαν τον αξιότιμο κ. Παναγιώτη Πλακεντά, Δήμαρχο Εορδαίας, όπου συζήτησαν για την αξιοποίηση του παλαιού Επισκοπείου – Οικοτροφείου της Πτολεμαΐδας.
 
  Εκφράζουμε εγκάρδιες ευχαριστίες και ευγνωμοσύνη προς τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο για την έμπρακτη, γενναιόδωρη και διαρκή στήριξη των ανθρώπων και των δομών της ακριτικής Μητροπόλεώς μας, και την απύθμενη αγάπη του που την αισθανόμαστε στον τόπο μας μέσω ομοίων δράσεων.
   Θερμές ευχαριστείες εκφράζουμε, επίσης, προς τον κ. Κωνσταντίνο Δήμτσα για την παρουσία του ανάμεσά μας και τη συμμετοχή του στο έργο και τις δράσεις της Μητροπόλεως, όπως, επίσης, προς όλους τους συνεργάτες του και τους υποστηρικτές της ΜΚΟ «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» και ευχόμαστε «Καλό Πάσχα», με τον κοσμοχαρμόσυνο αναστάσιμο χαιρετισμό: «Χριστός Ανέστη».
 Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.