Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

Μήνυμα της Διευθύντριας Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας για τον εορτασμό του Πάσχα…

  Το Πάσχα η μεγάλη γιορτή της ζωής, συλλαβίζει τη σπάνια ομορφιά της Αναγέννησης και γίνεται σύμβολο ελπίδας. Η υπόσχεση της Ανάστασης, ζωγραφισμένη σε κάθε ανοιξιάτικο φύλλο, μας καλεί να δώσουμε καινούριο νόημα στη ζωή μας και στη σχέση μας με τους ανθρώπους και την πλάση.
  Εκεί που το αναπόφευκτο του θανάτου μετατρέπεται στο αήττητο της ζωής, ας σταθούμε εκστατικά στο θαύμα! Κι ας νιώσουμε το Μέγα Μήνυμα: το ανεκτίμητο Δώρο της ατελεύτητης ζωής και της αληθινής αγάπης που δεν χάνεται ποτέ!
   Έτσι, κάθε Λαμπρή το Αναστάσιμο φως καταυγάζει το θαύμα! Φωτίζει την επίγεια πορεία μας και η ελπίδα για αναγέννηση αλλάζει τη φορά του κόσμου όλου!
   Εγκάρδιες ευχές, λοιπόν, για μια χαρούμενη Λαμπρή, με υγεία, καλοτυχία και εκπλήρωση προσδοκιών και οραμάτων!
   Το Ανέσπερο Φως ας οδηγεί τα βήματά μας στη συναδέλφωση, στη συναλληλία και σε πράξεις κοινωνικής αλληλεγγύης και ανθρωπιάς!
 Καλή Ανάσταση!
 Η Διευθύντρια, Όλγα Μούσιου Μυλωνά,
 και το Προσωπικό της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Π.Ε. Φλώρινας

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.