Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Εκδήλωση για την παρουσίαση του τετράτομου έργου: «Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας 1922-2022. Ένας αιώνας αγώνων για την Εκπαίδευση, τους Εκπαιδευτικούς, την Κοινωνία»…

  Το Δ.Σ. της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας και η Σχολή Κοινωνικών και Ανθρωπιστικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας διοργανώνουν την Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 στις 19:00, στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Δήμου Φλώρινας, εκδήλωση για την παρουσίαση του τετράτομου έργου: «Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας 1922-2022. Ένας αιώνας αγώνων για την Εκπαίδευση, τους Εκπαιδευτικούς, την Κοινωνία».
  Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί από:
 • Τον Γιάννη Μπουνόβα, ΕΔΙΠ στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας (για τον  Τόμο Α΄, «1922 – 1949», συγγραφέας Χρήστος Τζήκας)
 • Τον Αθανάσιο Μαλέτσκο, Σύμβουλο Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης, Π.Δ.Ε. Δυτικής Μακεδονίας  (για τον Τόμο Β΄, «1950-1974», συγγραφέας Γιάννης Μπέτσας)
 • Τη Σοφία Ηλιάδου - Τάχου, Καθηγήτρια στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας (για τον Τόμο Γ΄, «1974-2000», συγγραφέας Σήφης Μπουζάκης)
 • Τη  Φωτεινή Κουγιουμουτζάκη, Επίκουρη Καθηγήτρια στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Α.Π.Θ. (για τον Τόμο Δ΄, «2000-2022», συγγραφέας Δημήτρης Φ. Χαραλάμπους).
   Την εκδήλωση θα συντονίσει η Κοσμήτορας της Σχολής Κοινωνικών και Ανθρωπιστικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, Καθηγήτρια Πηνελόπη Παπαδοπούλου.
 ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Δ.Ο.Ε.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.