Δευτέρα 15 Απριλίου 2024

Κάλεσμα στην Απεργία και στην Απεργιακή Συγκέντρωση της 17ης Απριλίου…

  Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας, καλεί τους εργαζόμενους, ανέργους, συνταξιούχους, τις νέες, τους νέους και όλους τους πολίτες της Φλώρινας, να συμμετέχουν  στην 24ωρη Γενική Απεργία την Τετάρτη 17 Απριλίου 2024 και στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας την ίδια μέρα στις 11:00 π.μ. στην κεντρική πλατεία της Φλώρινας.
Συμμετέχοντας στην απεργία:
 - Διαμαρτυρόμαστε κατά της αυξανόμενης ακρίβειας που επιβαρύνει τα νοικοκυριά, αξιώνοντας μέτρα που θα αμβλύνουν το κόστος ζωής.
 - Στηρίζουμε τη διεκδίκηση για την επαναφορά του θεσμικού πλαισίου των συλλογικών διαπραγματεύσεων στα προ μνημονίων επίπεδα.
 
- Αγωνιζόμαστε για δίκαιες αυξήσεις στους μισθούς που θα ανταποκρίνονται στο αυξημένο κόστος ζωής και θα ενισχύουν την καταναλωτική δύναμη.
 - Απαιτούμε ισότιμη μεταχείριση και δίκαιες συνθήκες εργασίας, μακριά από πρακτικές εκμετάλλευσης και ανισότητας.
 - Διαμαρτυρόμαστε ενάντια στις πολιτικές που ευνοούν τα ιδιωτικά συμφέροντα εις βάρος του δημοσίου καλού και της κοινωνικής ευημερίας.
 - Η συμμετοχή στην απεργία ενισχύει τις δημοκρατικές διαδικασίες, επιτρέποντας στους πολίτες να εκφράσουν ελεύθερα τις απόψεις και τις διεκδικήσεις τους.
 - Αμφισβητούμε τις νεοφιλελεύθερες οικονομικές πολιτικές που προωθούν την ανισότητα και την κοινωνική αδικία.
 - Στηρίζουμε τις συνδικαλιστικές οργανώσεις στην προσπάθειά τους να εκπροσωπούν αποτελεσματικά τους εργαζόμενους και να διασφαλίζουν τα συλλογικά δικαιώματά τους.
 - Απαιτούμε πολιτικές που υποστηρίζουν μια βιώσιμη οικονομική ανάπτυξη, δίκαιη για όλους, και όχι μόνο για έναν περιορισμένο αριθμό ανθρώπων ή επιχειρήσεων.
   Η απεργία αποτελεί εκδήλωση κοινωνικής αλληλεγγύης, καθώς οι εργαζόμενοι ενώνονται για την υπεράσπιση κοινών συμφερόντων.
   Την Τετάρτη 17 Απρίλη απεργούμε όλοι και βγαίνουμε στο δρόμο, γιατί ξέρουμε ότι με τον τρόπο αυτό μόνο μπορούμε να ανατρέψουμε τη βαρβαρότητα, να διεκδικήσουμε και να κερδίσουμε τη ζωή που μας αξίζει.
 ΟΛΕΣ & ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ 24ΩΡΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ
 ΟΛΕΣ & ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
 ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024 ΣΤΙΣ 11:00 π.μ.
 ΘΕΛΟΥΜΕ  ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ
 ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΙΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΜΑΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΩΡΑ
 Η ΑΚΡΙΒΕΙΑ στο Θεό – ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ στα Τάρταρα…

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.