Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024

Εκδήλωση Επαγγελματικού Προσανατολισμού από το ΓΕΛ Φιλώτα…

  Την Κυριακή, 31/03/2024, και ώρα 06.00 μ.μ., σας περιμένουμε όλους στην εκδήλωση Επαγγελματικού Προσανατολισμού "Σχολές, Σπουδές και Επαγγέλματα του Μέλλοντος" που διοργανώνει το σχολείο μας σε συνεργασία με την κορυφαία στο είδος εταιρία "EMPLOY" και ομιλητή τον Δρ. Παναγιώτη Παππά, σύμβουλο σταδιοδρομίας, στο Αμφιθέατρο "Αχιλλέα Αναγνωστόπουλου" του Εκπαιδευτικού Κέντρου Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας του "Ομίλου Ενεργών Νέων Φλώρινας", ο οποίος μας παραχώρησε την αίθουσα. Χορηγός της εκδήλωσης είναι το Αμερικανικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης ACT (Ανατόλια).
Σας περιμένουμε όλους. Η παρουσία σας θα είναι ιδιαίτερη χαρά και τιμή για μας.
 Νίκος Οικονόμου
 Δ/ντής ΓΕΛ Φιλώτα

 
 
Δρ ΠΑΠΠΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
 Σύμβουλος Σταδιοδρομίας | Επιστημονικά Υπεύθυνος Τομέα Επαγγελματικού Προσανατολισμού
 ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
   Ο  Δρ Παναγιώτης Παππάς πραγματοποίησε προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές στο τμήμα Φιλοσοφίας – Παιδαγωγικής  του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης όπου και αναγορεύτηκε Διδάκτωρ. Εργάζεται επι σειρά ετών στο χώρο της εκπαίδευσης και είναι Επιστημονικά Υπεύθυνος του τομέα Επαγγελματικού Προσανατολισμού της EMPLOY EDU Σύμβουλοι Εκπαίδευσης & Σταδιοδρομίας.
   Μετεκπαιδεύτηκε στο πεδίο του επαγγελματικού προσανατολισμού κι ασκεί  το επάγγελμα του συμβούλου σταδιοδρομίας επι σειρά ετών ενώ ως ομιλητής υλοποιεί διαλέξεις για το Ελληνικό Εκπαιδευτικό σύστημα και τον Επαγγελματικό Προσανατολισμό. Παράλληλα, έχει πολυπληθείς δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά,  πανελλήνια και διεθνή συνέδρια ενώ ως λειτουργός συμβουλευτικής έχει βοηθήσει εξατομικευμένα σχεδόν 3000 νέους σε θέματα σπουδών & σταδιοδρομίας.
   Τέλος, έχει εκπονήσει και επιμεληθεί το πρώτο e-Learning πρόγραμμα στην Ελλάδα πάνω στη Φιλοσοφική Συμβουλευτική αλλά και της Ακαδημίας Συμβουλευτικής όπου εκπαιδεύει νέα στελέχη επαγγελματικής συμβουλευτικής.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.