Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024

Το 1ο Δημοτικό Σχολείο Αμυνταίου απέσπασε το 2ο βραβείο στον Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό Κύπρος – Ελλάδα – Ομογένεια: Εκπαιδευτικές Γέφυρες…

  Το 2ο βραβείο απέσπασε το 1ο Δημοτικό σχολείο Αμυνταίου, στον 10ο Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό Κύπρος-Ελλάδα - Ομογένεια: εκπαιδευτικές γέφυρες. Οι μαθητές μας δημιούργησαν ένα σποτ με τίτλο «Κυπριακή κοινότητα Αμυνταίου».
  Ο εν λόγω διαγωνισμός υλοποιήθηκε με την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων της Ελλάδας και του Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας της Κύπρου.
   Βασική επιδίωξη του διαγωνισμού είναι να αποτελέσει εκπαιδευτική «γέφυρα» ανάμεσα στην Ελλάδα, την Κύπρο και την Ομογένεια και να ενδυναμώσει τη συνεργασία και την επικοινωνία ανάμεσα σε όλες τις μαθητικές κοινότητες του Ελληνισμού.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.