Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2023

Τρόμος στο Αμύνταιο! Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος σε ντουλάπα ζευγαριού…

  Τον απόλυτο τρόμο έζησε χθες ένα ζευγάρι από το Αμύνταιο, ενώ ετοιμαζόταν να ξαπλώσει για τον βραδινό του ύπνο, όταν πετάχτηκε από την ντουλάπα της κρεβατοκάμαρας τους ένας υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος και τους ζήτησε να τον ψηφίσουν!!!
  «Είχαμε ξαπλώσει και μισοκοιμόμασταν, όταν ξαφνικά άνοιξε η ντουλάπα του υπνοδωματίου και από μέσα βγήκε ο (….) με κάτι φυλλάδια», (Σ.Σ. Τα στοιχεία του «δράστη» βρίσκονται στην εφημερίδα μας), δήλωσε με φανερή ακόμα ταραχή στον ρεπόρτερ μας, ο άνδρας του ζευγαριού.
   «Στην αρχή νομίσαμε ότι ήταν εκπρόσωπος της NOVA ή της ELPEDISON και αυτόματα έπιασα ένα ξύλινο ρόπαλο που έχω κάτω από το κρεβάτι γι’ αυτές τις περιπτώσεις, αλλά άρχισε να μας λέει ότι είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος και να μας εξηγεί γιατί πρέπει να τον υποστηρίξουμε και ότι θα βάλει την κόρη μας στην ΔΕΤΕΠΑ και τον γιο μας στην «ΞΙΝΟ ΝΕΡΟ»ΑΕ!!! 
   «Στη συνέχεια, αφού με είδε ότι είχα σηκωθεί με άγριες διαθέσεις -φορώντας τη φανέλα του «ΦΙΛΙΠΠΟΥ Αμυνταίου»-, άφησε γρήγορα μερικά φυλλάδια πάνω στο κρεβάτι μας και ξαναμπήκε αθόρυβα στη ντουλάπα. Όταν την άνοιξα, είχε εξαφανιστεί»!!!
   Η γυναίκα μου φώναζε με λυγμούς «μα γιατί δεν μας αφήνουν ήσυχους, γιατί, γιατί;»!!!
   Τα παιδιά μας τώρα φοβούνται να κοιμηθούν, γιατί πιστεύουν ότι κάτω από το κρεβάτι τους μπορεί να βρίσκεται ένας υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος», δήλωσε στον ρεπόρτερ μας, ταραγμένος, ο Ν.Μ.
   Πληροφορίες μας αναφέρουν πώς δεν πρόκειται για το πρώτο τέτοιο περιστατικό, αφού πριν από λίγες μέρες παρόμοιο περιστατικό συνέβη και στις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Αμυνταίου των: Βαλτονέρων, Ξινού Νερού, Αγίου Παντελεήμονα, Κέλλης, Λιμνοχωρίου, Αετού, Βεγόρας, Πετρών, Ασπρογείων, Μανιακίου, Νυμφαίου, Φανού, Φιλώτα, Βαρικού, Πελαργού, Λεβαίας, Σκλήθρου, Αγραπιδιάς, Αναργύρων, Αντιγόνου,  Κλειδίου, Πεδινού, Ροδώνα και Φαραγγίου…
   Η εφημερίδα μας παρακολουθεί «στενά» την εξέλιξη της υπόθεσης και για κάθε νέα εξέλιξη θα σας ενημερώσει με «έκτακτο δελτίο», όταν φυσικά ολοκληρωθούν οι έρευνες…
 Καλό πανηγύρι!
 ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ
 Η εφημερίδα για την διατάραξη της κοινής ησυχίας…

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.