Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023

Δράσεις – Δραστηριότητες στην 10η Πανελλήνια – Ευρωπαϊκή Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2023, του Γυμνασίου Αετού…

  Ο Σύλλογος διδασκόντων αφού έλαβε υπόψη την αριθμ. 100769/Δ5/13-09-2023 εγκύκλιο του ΥΠΑΙΘΑ, αποφάσισε και υλοποίησε την Παρασκευή 29-09-2023 αθλητικές δράσεις/δραστηριότητες, προκειμένου να αναδειχθεί η θεμελιώδης σημασία της σωματικής άσκησης και του αθλητισμού για την υγεία και ευημερία του ατόμου:
 - Δρόμος Υγείας και Ευεξίας: περπάτημα ή/και τρέξιμο για 2023 μέτρα.
 - «Πράσινες» αθλητικές δραστηριότητες με τη συμπερίληψη κάποιου περιβαλλοντικού στοιχείου (π.χ. εξερεύνηση πράσινων χώρων κοντά στον σχολικό χώρο και αξιοποίησή τους για σωματική άσκηση και παιχνίδι ή συνδυασμός μιας περιβαλλοντικής δράσης με κάποια αθλητική δραστηριότητα που επιλέγουν οι μαθητές/μαθήτριες).
 - Δημιουργία θεματικής αφίσας για την ημέρα του αθλητισμού και έκθεση των αφισών σε κοινό χώρο του σχολείου.
 - Αποτύπωση του τρόπου εορτασμού της Ημέρας του Αθλητισμού σε γραπτό ή άλλο κείμενο/τρόπο επικοινωνίας (π.χ φωτογραφικό υλικό) και ανάρτηση στην ιστοσελίδα της σχολικής μονάδας.



 
  Συγχαρητήρια στον Γυμναστή κ. Δάνου Αθανάσιο για την άψογη διοργάνωση των δράσεων με την πολύτιμη βοήθεια και συμμετοχή των υπόλοιπων συναδέλφων κ.κ Πανάκη Κωνσταντίνο, Μαγουλοπούλου Ευρυδίκη, Σολάκη Ηλία, Καλαμπαλίκη Γεώργιο, Παπαδοπούλου Γεωργία και Χαριζάνη Ελισάβετ.
   Στο τέλος, μοιράστηκαν διπλώματα συμμετοχής σε όλους τους μαθητές.
 Ο Διευθυντής
 Ραπτόπουλος Μιχαήλ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.