Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023

Γιάννης Λιάσης στα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου: «ΜΑΖΙ, με όραμα και σχέδιο, γιατί γνωρίζουμε πού θέλουμε να πάμε και έχουμε όλα όσα απαιτούνται: εμπειρία, θέληση και πρόταση»… (ΒΙΝΤΕΟ)

  Με αέρα νικητή, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Μαζί για τον τόπο μας» Γιάννης Λιάσης, εγκαινίασε το εκλογικό του κέντρο στο Αμύνταιο, το πρωί της Δευτέρας 11 Σεπτεμβρίου, πλαισιωμένος από εκατοντάδες κατοίκους του Δήμου Αμυνταίου που με την παρουσία τους επιβεβαίωσαν την εμπιστοσύνη που δείχνουν όχι μόνο στο πρόσωπο του, αλλά και στο όραμα και τον σχεδιασμό του συνδυασμού για την αλλαγή, την πρόοδο και την ελπίδα για το αύριο του δήμου Αμυνταίου.
  «Δεν μπαίνουμε στον εύκολο δρόμο της υποσχεσιολογίας, των ανεύθυνων προτάσεων και του «δώστα όλα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Λιάσης.
   «Οι προγραμματικές μας πολιτικές έχουν στόχο την κοινωνική ευημερία, την προώθηση της κοινωνικής συνοχής και δικαιοσύνης, τη συγκράτηση του πληθυσμού και την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών στους πολίτες και τις επιχειρήσεις», τόνισε στη συνέχεια.
 
  «Η βασική μας αντίληψη εκφράζεται και αποτυπώνεται στο τρίπτυχο που ορίζει τις δράσεις και παρεμβάσεις μας: έμφαση στην καθημερινότητα του πολίτη, δημιουργία προοπτικής για την κοινωνία – σχέδιο για την μετάβαση στην μεταλιγνιτική περίοδο και διεκδίκηση, από τα πιο απλά μέχρι τα πιο μεγάλο για τον δημοτικό πλούτο, την ενίσχυση των δομών πολιτικής προστασίας, των παραγωγικών δραστηριοτήτων στη περιοχή με έμφαση στον πρωτογενή τομέα και την μεταποίηση», συμπλήρωσε ο κ. Λιάσης.
   Στη συνέχεια, ο υποψήφιος Δήμαρχος Αμυνταίου Γιάννης Λιάσης, ανέφερε επιγραμματικά τους δέκα προγραμματικούς άξονες του συνδυασμού του «οι οποίοι είναι ανεπτυγμένοι πλήρως και με απόλυτη τεκμηρίωση στην ιστοσελίδα του συνδυασμού όπου μπορούν οι πολίτες να καταθέτουν τις προτάσεις τους» και που αφορούν:
 - Τον ψηφιακό Δήμο,
 - Τον πρωτογενή τομέα,
 - Την οικονομία και ανάπτυξη,
 - Τον τουρισμό,
 - Την εργασία,
 - Την καθαριότητα και το περιβάλλον,
 - Την κοινωνική πρόοδο,
 - Την παιδεία, τον αθλητισμό και τον πολιτισμό,
 - Τις υποδομές και
 - Την φιλοζωία.  
   Κλείνοντας ο κ. Λιάσης, ευχαρίστησε τους πολίτες που μετά από κάλεσμα του συνδυασμού προσέφεραν είδη πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας και κλείνοντας ευχαρίστησε τους 206 συμπολίτες που συντάχθηκαν μαζί του στον συνδυασμό, αναφέροντας πως «Ενώσαμε τις δυνάμεις μας, χωρίς πολιτικές διακρίσεις και Μαζί θα αγωνιστούμε με εντιμότητα, αξιοπιστία και σεμνότητα γιατί το οφείλουμε στους κατοίκους του δήμου μας» 
Ιστοσελίδα: https://mazigiatontopomas.eu/

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.