Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023

Ο Γιώργος Τσισμαλίδης υποψήφιος με τον συνδυασμό «Μαζί για τον τόπο μας»…

  Όλα αυτά τα χρόνια που με περιβάλλετε με την εμπιστοσύνη σας, ΜΑΖΙ εργασθήκαμε και αγωνισθήκαμε για το καλό της Κοινότητάς μας, για το καλό των Αναργύρων.
  Είμαστε πάντα ΜΑΖΙ και στα εύκολα και στα δύσκολα. Με σκληρή δουλειά, ΜΑΖΙ φέραμε αποτελέσματα για το πολύπαθο χωριό μας. ΜΑΖΙ φέραμε εις πέρας το δίκαιο αίτημα της απαλλοτρίωσης και συνεχίζουμε για την μετεγκατάσταση του οικισμού μας.
   Πίστεψα από την πρώτη στιγμή ότι το χωριό μας και οι συμπολίτες μου αξίζουν και δικαιούνται καλύτερες μέρες. Και μόνο όλοι ΜΑΖΙ ενωμένοι μπορούμε να κερδίσουμε το μέλλον!
   Γι’ αυτό, με αίσθημα ευθύνης, αισιοδοξία και εμπιστοσύνη στους συγχωριανούς μου, κατέθεσα την υποψηφιότητά μου στο ψηφοδέλτιο νίκης του υποψήφιου και αυριανού Δημάρχου Αμυνταίου, Γιάννη Λιάση «Μαζί για τον τόπο μας».
   Γνωρίζετε ότι ήμουν και θα παραμείνω πάντα δίπλα σας συνεπής στις αρχές και τις αξίες που ΜΑΖΙ υπηρετήσαμε!
   Σας καλώ όλες και όλους σας να συμμετέχουμε δυναμικά στις κάλπες της 8ης Οκτωβρίου 2023! Για να συνεχίσουμε ΜΑΖΙ για τον τόπο μας, για τη ζωή μας!

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.