Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το τουρνουά ΧΑΝΤΜΠΟΛ Δημοτικών Σχολείων, «Χρήστος Κοτζαμανίδης», από τον Α.Σ. ΑΜΥΝΤΑ Αμυνταίου… (ΒΙΝΤΕΟ)

  Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΜΥΝΤΑ Αμυνταίου, θέλοντας να τιμήσει τη μνήμη και τη συνεισφορά του Χρήστου Κοτζαμανίδη στον ΑΜΥΝΤΑ και το Ελληνικό ΧΑΝΤΜΠΟΛ, διοργάνωσε με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή παιδιών των Δημοτικών σχολείων του δήμου Αμυνταίου, τουρνουά Χειροσφαίρισης με την επωνυμία «Χρήστος Κοτζαμανίδης», το πρωί της Κυριακής 24 Σεπτεμβρίου 2023 στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο (ΔΑΚ) Αμυνταίου.


  Να τονίσουμε πως ο Α.Σ. ΑΜΥΝΤΑΣ Αμυνταίου, τα τελευταία χρόνια έχει καθιερώσει «Τουρνουά Χάντμπολ Δημοτικών Σχολείων», με σκοπό τα παιδιά να γνωρίσουν από κοντά την ομορφιά του αθλήματος, που αποτελεί παράδοση για το Αμύνταιο και την ευρύτερη περιοχή.




 
  Μετά την ολοκλήρωση των αθλητικών δραστηριοτήτων, πραγματοποιήθηκε απονομή αναμνηστικών μεταλλείων στους συμμετέχοντες μικρούς μαθητές και μαθήτριες, από: τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτ. Μακεδονίας, Γιάννη Λιάση, τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Αμυνταίου, Ευάγγελο Μακρή, τον Πρόεδρο της ΔΕΤΕΠΑ Στέλιο Δεμερτζίδη και τους Δημοτικούς Συμβούλους του δήμου Αμυνταίου, Αποστόλη Θεοδώρου και Χρήστο Θωμαΐδη.
   Αξίζει να τονιστεί, πως με ενθουσιασμό έγινε δεκτή -από αθλητές και θεατές- η ανακοίνωση του Πρόεδρου του Α.Σ. ΑΜΥΝΤΑ, Γιώργου Θεοχαρίδη, της ένταξης χρηματοδότησης (μετά από πρόταση του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φλώρινας, Σωτήρη Βόσδου στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας), του ποσού των 21.912,52€, με σκοπό τη δημιουργία «Εκθεσιακού Χώρου Χειροσφαίρισης» σε αίθουσα του ΔΑΚ…

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.