Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2023

Το ΚΕΦΙΑΠ Αμυνταίου επισκέφτηκε ο Γραμματέας της κεντρικής πολιτικής επιτροπής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Ανδρέας Σπυρόπουλος… (ΒΙΝΤΕΟ)

  Το Κέντρο Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης (ΚΕΦΙΑΠ) Αμυνταίου επισκέφτηκε, το μεσημέρι της Πέμπτης 28 Σεπτεμβρίου, ο Γραμματέας της κεντρικής πολιτικής επιτροπής του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Ανδρέας Σπυρόπουλος, συνοδευόμενος από μέλη της Κεντρικής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Φλώρινας.
  Ο κ. Σπυρόπουλος συνομίλησε και ενημερώθηκε σχετικά από το διοικητικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Κέντρου, τόσο για τις δυνατότητες νοσηλείας του και τις υπηρεσίες που προσφέρει σε ασθενείς προερχόμενους από όλη τη χώρα, όσο και για τα χρόνια προβλήματα που αντιμετωπίζει (οικονομικά και στελέχωσης προσωπικού).

 
  Τέλος, ο κ. Σπυρόπουλος ζήτησε αναλυτικά στοιχεία και προτάσεις, ώστε να κατατεθεί σχετική ερώτηση στη Βουλή, με σκοπό να υπάρξει η απαιτούμενη χρηματοδότηση και οι ανάλογες προσλήψεις, για την εύρυθμη λειτουργία του μοναδικού στην Βόρεια Ελλάδα και τα Βαλκάνια Κέντρου Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.