Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023

Σταύρος Παπασωτηρίου, από την επίσκεψη κλιμακίου της ΝΔ στη λαϊκή αγορά Αμυνταίου: «Στηρίζουμε το θεάρεστο έργο του Γ. Κασαπίδη»… (ΒΙΝΤΕΟ)

  Κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας αποτελούμενο από  τους  βουλευτές, Αιτωλοακαρνανίας  Αθανάσιο Παπαθανάση και Ημαθίας, Λάζαρο Τσαβδαρίδη, συνοδευόμενο από τον βουλευτή Φλώρινας Σταύρο Παπασωτηρίου, τον Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Φλώρινας,  Σωτήρη Βόσδου, τον πρόεδρο της ΔΕΕΠ Φλώρινας Νικόλαο Ευαγγέλου, της ΔΗΜ.Τ.Ο. Αμυνταίου της ΝΔ, Γιώργο Τσιρώνη και περιφερειακούς συμβούλους της Δυτικής Μακεδονίας, επισκέφτηκε το πρωί της Δευτέρας 24 Σεπτεμβρίου την λαϊκή αγορά Αμυνταίου και είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και να συνομιλήσει με πολίτες και φορείς του τόπου.
  Σε δηλώσεις του ο βουλευτής Φλώρινας Σταύρος Παπασωτηρίου, μεταξύ άλλων τόνισε πως… «Σήμερα έχουμε τη τιμή και τη χαρά να μας επισκεφτεί κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας  αποτελούμενο από εκλεκτούς συναδέλφους, παρουσία όλων των στελεχών της ΝΔ, με κύριο μέλημα τη στήριξη στον κ. Κασαπίδη, ώστε να συνεχιστεί το θεάρεστο έργο του που μέχρι σήμερα έχει καταφέρει, παρά τις δύσκολες συνθήκες λόγω κορωνοϊού και οικονομικής κρίσης που βιώνει η χώρα».
   Το πρόγραμμα της επίσκεψης του κλιμακίου περιλαμβάνει:
 12:30: Επίσκεψη στο Εκλογικό κέντρο  του συνδυασμού «Πορεία Δημιουργίας» του υποψήφιου Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργου Κασαπίδη και συνάντηση με τους Υποψηφίους Περιφερειακούς Συμβούλους – Συναντήσεις με πολίτες στην πόλη της Φλώρινας.
 15:00: Συνάντηση στην Περιφέρεια Φλώρινας με τον Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας  Σωτήρη Βόσδου.
 18:00: Συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ στο ξενοδοχείο Λύγκος.
 18:30: Διευρυμένη Συνεδρίαση της Δ.Ε.Ε.Π. Φλώρινας στο ξενοδοχείο Λύγκος.

 

 

2 σχόλια:

  1. ..Ταχετε μπουρδουκλωσει,εκει στη ΝΔ,απ αυτα μας λετε..για ΘΕΑΡΕΣΤΟ εργο, του(χαμενου απο χερι Κασαπιδη)..Ουτε ο Αγοραστος, στη λιμνοθαλασσα Περιφερεια του,δεν θα λεει τετοιες,..θεολογικες μπαρουφες!!!!Α.Θ.Ρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...Παντως,η επισκεψη αυτη,(η θεαρεστος),εκ των κορυφαιων στελεχων,ειχε αμεσο αντικτυπο,στις τιμες των αγαθων των super market..Ηδη το λαδι,επεσε στα 5 ευρω ..το μισο κιλο!!!Α.Θ.Ρ.

      Διαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.