Τρίτη 20 Ιουνίου 2023

Στη μάχη του σταυρού για τον δημαρχιακό θώκο του Αμυνταίου η Μέλη Γιαννιτσοπούλου – Δήλωσε και επίσημα την υποψηφιότητα της… (ΒΙΝΤΕΟ)

  «Μετά από παρότρυνση φίλων, συνεργατών και ανθρώπων που ενδιαφέρονται για την Τοπική Αυτοδιοίκηση και την ανάπτυξη του Δήμου, πήρα την απόφαση να ανακοινώσω την υποψηφιότητα μου για τη θέση του δημάρχου Αμυνταίου». Με αυτά τα λόγια ξεκίνησε την συνέντευξη που παραχώρησε στα ΜΜΕ τα απόγευμα της Δευτέρας 19 Ιουνίου η Συμέλα (Μέλη) Γιαννιτσοπούλου.
  Προηγήθηκε η παρουσίαση του βιογραφικού της, από την πρόεδρο του ΠΣ «Αμύντα», Βίκυ Γεωργίτσα.
  «Η ευημερία του δήμου είναι εφικτή, ο τόπος μας είναι ευλογημένος. Χρειάζεται όραμα, χωρίς κομματικές αποχρώσεις, ώστε το όραμα μας να γίνει πραγματικότητα», τόνισε στη συνέχεια η κα Γιαννιτσοπούλου.
  Σχετικά με τη στελέχωση του Συνδυασμού, ανέφερε: «Οι συνεργάτες που θα επιλέξω θα είναι συνδημότες μας που ενδιαφέρονται για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, θα μπορούν να λύνουν προβλήματα και ταυτόχρονα να δημιουργούν τις προϋποθέσεις για την ανάπτυξη που όλοι θέλουμε. Την υποψηφιότητα μου στηρίζουν και έμπειρα Αυτοδιοικητικά στελέχη, που θα με βοηθήσουν με την εμπειρία τους».  
  Σχετικά με τη συνέχεια του δήμου, μεταξύ άλλων τόνισε: «Τα προηγούμενα 12 χρόνια Καλλικρατικής συνένωσης , έχουν γίνει σπουδαία πράγματα. Δεν θα απαξιωθεί τίποτα. Ότι καλό υπάρχει και έχει σχεδιαστεί, θα αξιολογηθεί και θα γίνει η βάση πάνω στην οποία θα σχεδιάσουμε το μέλλον του δήμου».
  Τέλος ανέφερε πως το επόμενο διάστημα θα αναπτυχθούν αναλυτικά οι άξονες προτεραιότητας και το πρόγραμμα του συνδυασμού«Ένα πρόγραμμα ολοκληρωμένο, που θα βασίζεται σε πραγματικά οικονομικά στοιχεία του δήμου μας, αλλά και των Ευρωπαϊκών και Εθνικών προγραμμάτων».

 

1 σχόλιο:

  1. Νέο αίμα, άξια ΚΥΡΙΑ!!!
    Φτάνει με τους ίδιους και τους ίδιους.
    Με συριζαίο δήμαρχο που μάζεψε ότι χειρότερο υπάρχει στον δήμο και δεξιά κυβέρνηση,δεν υπάρχει καμία ελπίδα για τον τόπο. Χαμένη απ τα αποδυτήρια,αν γίνει αυτό το λάθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.