Δευτέρα 19 Ιουνίου 2023

Συγχαρητήρια στους μαθητές και τις μαθήτριες του ΓΕΛ Φιλώτα…

  «Τι θαυμάζω από τη γειτονική Αλβανία», ήταν το θέμα εργασιών που εκπονήθηκαν από μαθητές/τριες των τάξεων Α και Β του ΓΕΛ Φιλώτα, στα πλαίσια του Πολιτιστικού Προγράμματος Σχολικών Δραστηριοτήτων "Ανταλλαγή πολιτισμικών στοιχείων μεταξύ χωρών: Το παράδειγμα Ελλάδας - Αλβανίας".
  Ευχαριστώ θερμά τη συνεργάτιδά μου σε αυτό και υπεύθυνη του Προγράμματος κ. Τασομηνοπούλου Ζωή, εκπαιδευτικό ΠΕ01, η οποία ευαισθητοποίησε, κινητοποίησε και καθοδήγησε τα παιδιά.






  Θερμά συγχαρητήρια επίσης στους μαθητές/τριες που βρήκαν και παρουσίασαν αξιόλογα παραδείγματα από τη Γλώσσα, τη Λογοτεχνία, την Αρχιτεκτονική, τον Αθλητισμό, τις Τέχνες και τα Έθιμα της γειτονικής χώρας. Κάθε λαός έχει να παρουσιάσει αξιόλογα παραδείγματα από την κουλτούρα του.
  Οι εργασίες με τα ονοματεπώνυμα των δημιουργών έχουν δημοσιευτεί στην ιστοσελίδα του σχολείου μας.
Η Αναπληρώτρια Διευθύντρια ΓΕΛ Φιλώτα
Μπούτσκου Παναγιώτα
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.