Δευτέρα 24 Απριλίου 2023

Το Επιμελητήριο Φλώρινας για την ενίσχυση των επιχειρήσεων για τις ζημιές που προκλήθηκαν από τον σεισμό…

  Το Επιμελητήριο Φλώρινας εκφράζει την ικανοποίησή του για την θετική εξέλιξη που είχε η ενίσχυση των επιχειρήσεων για τις ζημιές που προκλήθηκαν σε ευπαθή προϊόντα, μηχανήματα και εξοπλισμό από τον σεισμό που έπληξε την πόλη της Φλώρινας τον προηγούμενο χρόνο.
  Το αίτημα που κατέθεσε το Επιμελητήριο Φλώρινας στον υπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ κ. Τριαντόπουλο  υποστήριξε καθοριστικά και  αποτελεσματικά ο βουλευτής της Π.Ε Φλώρινας, Αντωνιάδης Ιωάννης, τον οποίο ευχαριστούμε δημόσια για τη διαχρονική συνεργασία και την θετική εξέλιξη του δίκαιου αιτήματος του Επιμελητηρίου.
  Τα προβλήματα που βιώνουν οι επιχειρήσεις είναι μεγάλα, το Επιμελητήριο Φλώρινας έχει καταθέσει στα αρμόδια Υπουργεία προτάσεις και διεκδικεί τη χρηματοδότηση όλων των επιχειρήσεων από την πολιτεία ακόμα  και να έχουν οφειλές σε εφορίες, ασφαλιστικά ταμεία, κ.α κατά το παράδειγμα της Βορείου Ευβοίας και της Κρήτης.
  Επίσης, στα πλαίσια της απολιγνιτοποίησης και στα χρηματοδοτικά εργαλεία, ιδιαίτερα του ΕΣΠΑ, δεν πρέπει να εξαιρεθεί καμία επιχείρηση και να έχουν τη δυνατότητα όλες να καταθέσουν επενδυτικές προτάσεις.
Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φλώρινας
Σαπαλίδης Σάββας
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.