Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2023

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας Σωτήρη Βόσδου με αντιπροσωπεία της Κοινότητας Αναργύρων…

   Αντιπροσωπεία της Κοινότητας Αναργύρων αποτελούμενη από τον Πρόεδρο της Κοινότητας Γιώργο Τσισμαλίδη, τον Αντιπρόεδρο της Κοινότητας Γιώργο Καρυδόπουλο και το μέλος της Επιτροπής Μετεγκατάστασης του Οικισμού Στέφανο Κοϊμτζίδη συναντήθηκε με τον Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας Σωτήρη Βόσδου την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2023.
  Ο Αντιπεριφερειάρχης ενημέρωσε την αντιπροσωπεία για τη διαδικασία της απαλλοτρίωσης του οικισμού και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα συνεργεία της Π.Ε. Φλώρινας, αναφορικά με την καταχώρηση των επικαιροποιημένων στοιχείων βάσει των αποφάσεων του Δικαστηρίου.
  Από πλευράς Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας, παρά την πολυπλοκότητα που υπάρχει στην καταχώριση των στοιχείων, καταβάλλεται προσπάθεια ολοκλήρωσης της διαδικασίας το συντομότερο δυνατόν, ώστε να είναι δυνατή η άμεση καταβολή της επιδικασθείσας αποζημίωσης.
  Επίσης, προγραμματίστηκε νέα ενημερωτική συνάντηση τον επόμενο μήνα, για την εξέλιξη της διαδικασίας των καταχωρίσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.