Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2023

Την κάθοδο του στις Δημοτικές Εκλογές ανακοίνωσε ο Νίκος Παπαχρήστου – «Πρόκληση για τους δημότες του δήμου Αμυνταίου, το «παλιό και δοκιμασμένο» με το «νέο και άφθαρτο»… (ΒΙΝΤΕΟ)

   Την κάθοδο της στις δημοτικές εκλογές στο δήμο Αμυνταίου ανακοίνωσε, σε συνέντευξη τύπου, ο επικεφαλής παράταξης και υποψήφιος δήμαρχος, Νίκος Παπαχρήστου.
  Ο κ. Παπαχρήστου, στο πρώτο μέρος της συνέντευξης, ανέφερε –εν περιλήψει– το βιογραφικό του και συνέχισε με την κατάθεση των κινήτρων που τον οδήγησαν στην απόφαση του να διεκδικήσει τον δημαρχιακό θώκο του δήμου Αμυνταίου.
  Στις προγραμματικές του δηλώσεις ο κ. Παπαχρήστου, υπήρξε φειδωλός αλλά και συγκεκριμένος σε προβλήματα που ταλανίζουν την ευρύτερη περιοχή του δήμου Αμυνταίου, κάνοντας λόγο για το μέλλον της Δημοτικής Επιχείρησης «Ξινό Νερό», της τηλεθέρμανσης, της  εμπορικής και τουριστικής ανάπτυξης του δήμου, της δημιουργίας Βιομηχανικού Πάρκου, της ενθάρρυνσης νέων επενδυτών, της εύρεσης θέσεων εργασίας –ειδικά στους νέους- και την ενεργοποίηση τους για την μελλοντική στελέχωση ενεργών πολιτικών στο δήμο Αμυνταίου.
  Αναφέρθηκε επίσης στην πρόκληση των επενδυτικών προγραμμάτων που «τρέχουν» λόγω της απολιγνιτοποίησης στην ευρύτερη περιοχή, προγράμματα που «επιβάλλεται» να αξιοποιήσει στο έπακρον ο δήμος, αναφέροντας χαρακτηριστικά, πως η πολυετής εμπειρία του στα κοινά απ’ τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου, εκπροσώπου σε οικονομικές επιτροπές και Δ/ντή της ΔΕΤΕΠΑ, τον καθιστούν ως τον ικανότερο –απ’ τους συνυποψήφιους του- για να διαχειριστεί τις προκλήσεις μας «νέας εποχής – μιας χρυσής 5ετίας» για τον δήμο του Αμύνταιου.
  Σε επιμέρους προβλήματα που χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης, μεταξύ άλλων ανέφερε τη βελτίωση των συνθηκών εργασίας των υπηρεσιών του δήμου, τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των δημοτών, την αναβάθμιση της εικόνας του κεντρικού ιστού της κωμόπολης του Αμυνταίου και την βέλτιστη αξιοποίηση των νέων μορφών ενέργειας χωρίς να υποβαθμιστεί ο πρωτογενής τομέας της περιοχής,  κ.α.
  Τέλος, ο Νίκος Παπαχρήστου, δήλωσε πως είναι θετικός σε κάθε συνεργασία τόσο με επικεφαλείς όσο και με στελέχη των πρώην διοικήσεων του δήμου Αμυνταίου.
 «Αυτή τη στιγμή τίθενται αντιμέτωπο «το παλιό και δοκιμασμένο του κ. Λιάση», με το νέο κι άφθαρτο της δικής μας πρότασης», κατάληξε…

 

1 σχόλιο:

  1. ..Απορω Νικο,γιατι..με τριπλα,εξαιρεις την αφεντια σου,''απ το παλιο'',''το δοκιμασμενο''!!!Αρχηγος, της μειζονος αντιπολιτευσης ησουν,πριν 8,χρονια,μιας παραταξης που κατατροπωθηκε,στις τοτινες εκλογες,κι εδινες,μαχες πεισματωδεις,εκ ..του συσταδην,κι ειχαμε και μαζι,γερες κοντρες,(που εγω απολαμβανα,γιατι απ τους πολιτευομενους,ιδιως σε μικρους τοπους,πρεπει να λειπει,η μικροτητα,κι η κακια)...Θα ηταν χρησιμο,για τον Δημοτη,να ακουσει,απο σενα...Πως,το ''παλιο'',το το''δοκιμασμενο'',ξαφνικα,γινεται,''νεο,αφθαρτο,καινοτομο,ανεξαρτητο!!!Αγγελος Θ.Ρακοπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.