Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022

Άναψε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο της Φλώρινας… (ΒΙΝΤΕΟ)

 
Φωταγωγήθηκε το βράδυ της Κυριακής 11 Δεκεμβρίου το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο, που κοσμεί την κεντρική πλατεία της Φλώρινας, σηματοδοτώντας την έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Φλώρινας.
  Παρουσία εκατοντάδων κατοίκων και επισκεπτών, ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Βασίλης Γιαννάκης, έχοντας πλάι του μικρά παιδιά, έδωσε το σύνθημα για το άναμμα του Δέντρου, ενώ δεκάδες πυροτεχνήματα εντυπωσίασαν τον κόσμο δίνοντας μια ξεχωριστή εικόνα στη γιορτή.

 
Καλωσορίζοντας όσους γέμισαν τον χώρο της κεντρικής πλατείας ο κ. Γιαννάκης τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους, όπως ευχαρίστησε και τα στελέχη και τους υπαλλήλους του Δήμου για τον στολισμό της πόλης και τη διοργάνωση των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων.
  «Εκ μέρους της δημοτικής αρχής και των υπαλλήλων του Δήμου, εύχομαι το Χριστουγεννιάτικο δέντρο μας που θα φωτίζει από σήμερα την κεντρική μας πλατεία, να είναι ένα δέντρο σύμβολο αλληλεγγύης, αξιοπρέπειας και αγάπης. Το φως του, αυτές τις Άγιες μέρες, να φωτίζει τις ψυχές μας, να γίνει η καρδιά μας η φάτνη που θα αναγεννηθεί η ελπίδα και η γαλήνη, χαρίζοντας μας υγεία, οικογενειακή ζεστασιά και δύναμη για το μέλλον» κατέληξε.
  Αμέσως μετά το άναμμα του δέντρου ακολούθησε συναυλία με τον Τόνι Σφήνο και τους συνεργάτες του, που κράτησαν συντροφιά σε μικρούς και μεγάλους για δύο ώρες.
  Νωρίτερα, η Φιλαρμονική του Δήμου Φλώρινας έπαιξε Χριστουγεννιάτικα τραγούδια, ενώ υπήρχαν και δράσεις για τα παιδιά με τον Άη Βασίλη, τα ξωτικά και τους ξυλοπόδαρους.

 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.