Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022

Με την χορωδία του ΚΑΠΗ και το Ωδείο συνεχίστηκαν οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Φλώρινας… (ΒΙΝΤΕΟ)

 
Με Χριστουγεννιάτικη συναυλία από την χορωδία του ΚΑΠΗ Δήμου Φλώρινας συνεχίστηκαν χθες, Τρίτη 20 Δεκεμβρίου, οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Φλώρινας. Στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου, τα μέλη της χορωδίας παρουσίασαν στο κοινό ένα εξαιρετικό πρόγραμμα, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου κ. Δημητρίου Παυλίδη, αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα.
  Τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε ο πρόεδρος του Δ.Σ. του Νομικού Προσώπου του Δήμου κ. Δημήτρης Ηλιάδης, ενώ ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Βασίλης Γιαννάκης εξήρε την εμφάνιση
όλων των μελών και του μαέστρου της χορωδίας.
  Αμέσως μετά, στο φουαγιέ του Πολιτιστικού Κέντρου Φλώρινας, σε μια ζεστή και εορταστική ατμόσφαιρα, μέλη του Ωδείου παρουσίασαν την μουσική παράσταση Christmas Jazz. Συμμετείχαν οι Γιάννης Παυλίδης στο πιάνο, Γιάννης Παπαστεργίου στο βιολί, Μαρία Μηνακάκη, Πασχαλιά Δεράλα και Δήμητρα Παντελίδου από την τάξη μοντέρνου τραγουδιού της Ανδρέιας Διδασκάλου και Μιχάλης Ασίκης στο πιάνο. 
ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ & ΕΔΩ...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.