Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022

Συνάντηση του Δημάρχου Φλώρινας με στελέχη του ΑΟΦ και του ΣΟΧ Φλώρινας…

   Θέματα περαιτέρω συνεργασίας και ανάπτυξης βασικών υποδομών συζητήθηκαν στη συνάντηση του Δημάρχου Φλώρινας κ. Βασίλη Γιαννάκη με στελέχη του Αθλητικού Ομίλου Φλώρινας και του ΣΟΧ Φλώρινας.
  Ο κ. Δήμαρχος, αφού εξήρε την προσφορά των δύο συλλόγων και τους συνεχάρη για τις συνεχείς διακρίσεις, τόνισε πως η δημοτική αρχή στηρίζει ανελλιπώς τους συλλόγους και τα σωματεία του Δήμου, εστιάζοντας στην προώθηση της περιοχής και μέσω του αθλητικού τουρισμού.
  Από πλευράς ΑΟΦ συμμετείχαν ο κ. Χρήστος Τίτας και η κα Παρασκευή Λαδοπούλου και από πλευράς ΣΟΧ ο κ. Λάζαρος Καράντζας και ο κ. Θόδωρος Σβάρνας. Στη συνάντηση συμμετείχαν ακόμα η Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κα Σοφία Φουδούλη και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Φλώρινας κ. Κωνσταντίνος Ρόζας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.