Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021

Ο Κυρ. Μητσοτάκης μιλάει για τα πρόβατα Φλώρινας στο προσυνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στα Ιωάννινα… (ΒΙΝΤΕΟ)

 
  Για το πρόβατο Φλώρινας μίλησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο Προσυνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στα Ιωάννινα. Μιλώντας με νέους ανθρώπους και αναφερόμενος στην πρωτογενή παραγωγή, ασχολήθηκε με τις αυτόχθονες φυλές και συγκεκριμένα για την φυλή προβάτων της Φλώρινας.
  Εντυπωσιάσθηκε για την πίστη και τον ενθουσιασμό των νέων ανθρώπων στις αυτόχθονες φυλές. Σχολίασε την καινοτομία που μπορούν και εφαρμόζουν σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο.
  Τέλος μίλησε για την ολοκληρωμένη εικόνα που υπάρχει στην ανάπτυξη του εγχειρήματος της διάσωσης και ανάδειξης των προβάτων της φυλής Φλώρινας.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

 

2 σχόλια:

  1. ======Ο Κυρ. Μητσοτάκης μιλάει για τα πρόβατα =======
    Αξιότιμη κ. σχολιαστη της ομιλιας του == μητσοτακη= ( μικρό =μ= και ουχι κυριος= απλός σχέτο οπως λενε ελληνιστη) δεν μου προκαλη εκπληξη η συμπληρωση ή τοποθέση επι της ομιλίας του ως ανω προσωπου και μαλιστα σε ενα καναλι που μονον Υμεις το γνωριζεται ωστε να μεταφρασεται με την ιδικήν σας ιδεα τα υποτιθεμενα λεγομενα.
    Αληθεια εχουν παρελθει και αλλοι πολιτικοι μηπως αυτοί ειχαν
    αλλον = τιτλο = ευχαριστίας απο οτι ειχε ο ως ανω υποφαινομενος και τοτε διατί φιλτατε κύριε????
    Εαν οι προηγουμενοι σας χαρισαν = κυων και προβατο= ουδεμίαν
    ευθυνη φερει τοτε ο ομιλιτης τον οποιον καταδικαζεται οτι σας αποκαλεσε προβατα ισως θα επρεπε πρωτα βα βαλετε μια λογικην και μετα μιλατε με τετοιου ειδους καλοπιστικες μεταφρασεις.
    Δεν εισθαι ο μονος που σπουδασατε σε τετοιον κλαδο αλλα θα ηθελα να σας γνωστόν οτι γνωριζω από μελετες αλλοι οι οποιοι
    εχουν σπουδαση ανωτατες σχολες (μηχανικοι,γεωπονοι,φυσικοι κ.τ.λ) και επειδη ο τροπος ευρεσεως εργασίας ( με στοιχεια τα οποια εχω ) τους ωθησε σε αλλη κατευθυνση χωρίς να παραπονεθουν δια το νεον μελλον και χωρίς να παραπονεθούν σε καποιο αρμοδιο δημοσιο ή υπευθυνο προσωπο που τυγχανει να
    εχει μιαν θεσι ωστε να βρη = μια θεσι στον ΗΛΙΟ== οπως εσεις
    ζητατε.
    Η μεταφραση αυτων των οποιων λετε ειναι ευκολοκατανοητον οτι
    εχουν πολιτικό χαρακτηρα και ολα τα αλλα ειναι παραβολές .
    Θα ηθελα να σας επισημανω εις το μελλον να εισθαι εγκρατης και να εχετε γνωση των πραγματων δια τα οσα λετε =ασχετως= εις ποιον απευθυνονται ή ειναι κατωτερας ή ανωτερας ΤΑΞΕΩΣ.
    Παραταυτα σας επιστω την προσοχη οτι =ντροπη δεν ειναι η δουλεία ντροπη ειναι η τεμπελειά= και καθε αγωνας θελει θυσίες και θα πρεπη να αντιμετωπισθουν αναλόγως.
    Καλη σταδιοδρομία λοιπον χωρίς ανγχος και ποτε δεν ερχονται ολα τα καλα απο τον ουρανό.
    Μφχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ..Εγω, δεν καλοκαταλαβα αρχικα..σε ποια προβατα της Φλωρινας,αναφερονταν..Α.Θ.Ρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.