Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021

Οι εξελίξεις στην «Ξινό Νερό» και το βαρύ «κατηγορώ» Ιωσηφίδη κατά Μπιτάκη (ΒΙΝΤΕΟ)

 
  Συνέντευξη τύπου παραχώρησε το απόγευμα της Τρίτης 26 Οκτωβρίου, ο πρώην Δήμαρχος Αμυνταίου και νυν Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της «ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ ΞΙΝΟ ΝΕΡΟ ΑΕ», Ιωακείμ Ιωσηφίδης, σχετικά με τις εξελίξεις στην εταιρεία «ΞΙΝΟ ΝΕΡΟ ΜΟΝΟΜΕΤΟΧΙΚΗ ΟΤΑ ΑΕ» απαντώντας στις κατηγορίες που του απήυθυνε στο Δημοτικό Συμβούλιο ο δήμαρχος Αμυνταίου, Άνθιμος Μπιτάκης, καταφεύγοντας παράλληλα με βαρείς χαρακτηρισμούς εναντίον του κ. Μπιτάκη, κατηγορώντας τον για κακοδιαχείριση, και διαστρέβλωση της αλήθειας...


 

3 σχόλια:

  1. ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ..Το εργο, ειναι αυστυρως ακαταλληλο για νεους,γιατι κινδυνευουν, να μισησουν τη πολιτικη,κι οσους νταλαβεριζονται μ αυτην..Καληνυχτα Αμυνταιο..Α.Θ.Ρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οκ είναι ο πιο αχρηστος ανέντιμος ανίκανος κλπ δήμαρχος. Να συμφωνήσουμε. Εσύ δεν είσαι η αιτία που βγήκε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα ηθελα να μάθω από πού και ως που είναι ακατάλληλη μια κατ’ουσιαν απάντηση ενός ιδιώτη σε οσα σύσσωμο του Δημοτικό Συμβούλιο του καταμαρτυρούσε και κατηγορούσε σε μονολόγους.
    Το ότι παρατηρουμε γκεμπελικές πρακτικές από έναν σε αποδρομή Δήμαρχο δεν είδα τόσο καιρό να σας προβληματίζει.
    Ξέρετε υπάρχουν και ατομικα δικαιώματα. Τοσο του κυριου Ιωσηφιδη αλλα και των δημοτων.
    Ειδικα όταν αναφέρεται σε πρακτικες όπως αίτηση δωροληψίας, σε παρεμπόδιση επιχειρηματικής δραστηριότητας, σε πολίτικες συναλλαγές και την απαξίωση μιας Δημοτικής Επιχείρησης.
    Καλό θα ηταν να αντιδρούμε και σε αυτά.

    Αλιγνίτιστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.