Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021

Διανομή διαφόρων προϊόντων από την Κοινωφελή Επιχείρηση, τον Δήμο Φλώρινας και την Ιερά Μητρόπολη Φλώρινας για τους δικαιούχους ΤΕΒΑ-ΚΕΑ…

 
  Σας ενημερώνουμε ότι στις 26 και 27 Οκτωβρίου 2021 τις ώρες 09:00 π.μ. με 14:00 μ.μ., η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Φλώρινας σε συνεργασία με το Δήμο Φλώρινας και την Ιερά Μητρόπολη Φλώρινας θα προβεί στη διανομή προϊόντων, στο χώρο του Κλειστού Γυμναστηρίου - Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου (Δ.Α.Κ.), στο τέρμα της λεωφόρου Μοναστηρίου.
  Η διαδικασία εκτελείται από την «Κοινωνική Σύμπραξη της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας», η οποία έχει συσταθεί για τις ανάγκες του ΤΕΒΑ-ΚΕΑ, με την παραλαβή των προϊόντων να γίνεται από την Π.Ε. Φλώρινας, ως επικεφαλή εταίρο και τη διανομή τους από την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Φλώρινας, τον Δήμο Φλώρινας και την Ιερά Μητρόπολη Φλώρινας.
  Οι ωφελούμενοι του προγράμματος ΤΕΒΑ-ΚΕΑ θα παραλάβουν τα προϊόντα με την επίδειξη της απόφασης έγκρισης ΚΕΑ ή του ΑΜΚΑ του μέλους της αίτησης που παραλαμβάνει και σε περίπτωση αδυναμίας προσέλευσης των ιδίων, με επιπλέον κατάθεση εξουσιοδότησης ετέρου προσώπου (δεν απαιτείται γνήσιο της υπογραφής) και επίδειξη της αστυνομικής του ταυτότητας.
Μεθοδολογία Διανομής «Drive Through»
  Λόγω της υφιστάμενης κατάστασης και της πανδημίας Covid-19, οι ωφελούμενοι θα προσεγγίσουν το σταθερό σημείο διανομής (Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο) αποκλειστικά με όχημα ακολουθώντας τους διαμορφωμένους διαδρόμους εισόδου και εξόδου στο περιβάλλοντα χώρο του γυμναστηρίου έτσι ώστε:
1. Οι ωφελούμενοι δεν θα αποβιβάζονται σε καμία στιγμή από τα οχήματα τους.
2. Να διέρχονται από δύο «στάσεις» όπου:
a. Στη πρώτη, θα πραγματοποιείται η ταυτοποίηση τους από υπαλλήλους του Δήμου που θα είναι προφυλαγμένοι με μάσκες και γάντια. Μετά την ταυτοποίηση οι ωφελούμενοι θα υπογράφουν με δικό τους στυλό σε έντυπη λίστα ή στην οθόνη του υπολογιστή ταμπλέτα.
b. Στη δεύτερη, ο ωφελούμενος θα υποδεικνύει στους υπαλλήλους του αναδόχου που θα τοποθετήσουν τα τρόφιμα (σχάρα, πορτ – παγκαζ, εντός του οχήματος) και οι υπάλληλοι της αναδόχου εταιρείας ολοκληρώνουν την διαδικασία.
c. Με την ολοκλήρωση της παραπάνω διαδικασίας συνεχίζουν την έξοδό τους από τον περιβάλλοντα χώρο του γυμναστηρίου.
Υποχρεώσεις Ωφελούμενων
Οι ωφελούμενοι είναι υποχρεωμένοι να ακολουθήσουν τις παρακάτω οδηγίες:
1. Να προσέλθουν στο σημείο παραλαβής των τροφίμων αυστηρά στη προκαθορισμένη μέρα και ώρα που θα τους κοινοποιηθεί με SMS. Είναι εξαιρετικά σημαντικό να τηρηθεί ο συγκεκριμένος κανόνας για την αποφυγή μποτιλιαρίσματος.
2. Να διαθέτουν το δικό τους στυλό για την υπογραφή στη έντυπη λίστα υπογραφών ή στην οθόνη του υπολογιστή ταμπλέτα.
3. Κατά τη ταυτοποίηση και παραλαβή να φορούν μάσκα.
Για την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Φλώρινας
Σακουλέβας Κωνσταντίνος
Πρόεδρος Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.