Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2021

Σε εκδήλωση για την δίκαιη αναπτυξιακή μετάβαση συμμετείχε ο Δήμαρχος Φλώρινας…

 
  Στην εκδήλωση με θέμα: «Στο δρόμο για μια δίκαιη αναπτυξιακή μετάβαση: Πρόκληση και Προοπτικές», η οποία διοργανώθηκε από την Γενική Γραμματεία Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ στο πλαίσιο της 85ης ΔΕΘ, συμμετείχε ο Δήμαρχος Φλώρινας Βασίλης Γιαννάκης.
  Στην παρέμβασή του ο κ. Γιαννάκης αναφέρθηκε στις επιπτώσεις της απολιγνιτοποίησης που βιώνει ήδη η κοινωνία του Δήμου Φλώρινας, ζητώντας παράλληλα στοχευμένα μέτρα στήριξης και διασφάλιση των θέσεων εργασίας.
 
Στην εκδήλωση, ομιλητές ήταν μεταξύ άλλων ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ Δημήτριος Σκάλκος, ο Πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής του Σχεδίου Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης Κωνσταντίνος Μουσουρούλης, ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Θεοδουλίδης, ο Προϊστάμενος της Γενικής Διεύθυνσης Περιφερειακής Πολιτικής και Αστικής Ανάπτυξης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Carsten Rasmussen, ο αναλυτής πολιττικής "The Green Tank" Νίκος Μάντζαρης και ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας "Ευρωσύμβουλοι Α.Ε." Πάρις Κοκορότσικος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.