Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021

Μνημόσυνο στη Βεγόρα εις μνήμη των θυμάτων της Μικρασιατικής καταστροφής…

 
Ο Αγροτικός Σύλλογος Δήμου Αμυνταίου με την συμμετοχή του Ποντιακού – Μικρασιατικού Συλλόγου Βεγόρας, θα τελέσουν μνημόσυνο εις μνήμη όλων αυτών που χάθηκαν κατά την Μικρασιατική καταστροφή, την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 09:30 π.μ. στην εκκλησία Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Βεγόρα.
  Στο μνημόσυνο θα παραβρεθούν και θα μιλήσουν για τα ιστορικά γεγονότα εκείνης της εποχής οι κάτωθι:
- Ο κύριος Καλεντερίδης Σάββας: Απόστρατος Ανώτερος Αξιωματικός του Στρατού Ξηράς, Εκδότης του εκδοτικού οίκου ΙΝΦΟΓΝΩΜΩΝ, Γεωπολιτικός αναλυτής και αρθρογράφος στην εφημερίδα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,
- Η κυρία Χατζηκυριακού Βίκυ: Καθηγήτρια Φιλολογίας, Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου Μικρασιατικού Συλλόγου Πτολεμαΐδας και Υπεύθυνη Λαογραφικής – Ιστορικής Εκπομπής ΜΙΚΡΑΣΙΑ.
  Μετά το πέρας του μνημόσυνου, με την τήρηση όλων των απαραίτητων υγειονομικών μέτρων κατά του covid-19, θα ακολουθήσει εκδήλωση στην αίθουσα της εκκλησίας.
ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ
ΔΙΑΜΑΝΤΩ ΚΡΗΤΙΚΟΥ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.