Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2021

ΕΒΕ Φλώρινας: Συνάντηση εργασίας στο περίπτερο του Υπουργείου Ναυτιλίας της 85ης ΔΕΘ…

 
Με αφορμή τα εγκαίνια της 85ης ΔΕΘ, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φλώρινας Σαπαλίδης Σάββας και ο αντιπρόεδρος, Σιάτσκας Γρηγόριος, παραβρέθηκαν σε συνάντηση εργασίας στο περίπτερο του Υπουργείου Ναυτιλίας παρουσίας του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Ναυτιλίας και Υπηρεσιακών Παραγόντων.
  Επίσης παραβρέθηκε ο πρόεδρος του ναυτιλιακού Επιμελητηρίου κ. Πατέρας και τα μέλη του δικτύου ελληνικών και κυπριακών Επιμελητηρίων.
 
Αξίζει να σημειωθεί πως το Επιμελητήριο Φλώρινας αποτελεί μέλος του δικτύου. Το δίκτυο ελληνικών και κυπριακών Επιμελητηρίων πλαισιώνουν 6 Επιμελητήρια: Χανίων, Θεσσαλονίκης, Μυτιλήνης, Πρέβεζας, Κέρκυρας και Φλώρινας επίσης και τα κυπριακά Επιμελητήρια.
  Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φλώρινας, Σαπαλίδης Σάββας, στην τοποθέτηση του προς τα μέλη του δικτύου αλλά και στην ηγεσία του Υπουργείου Ναυτιλίας ανέλυσε βιωματικές καλές πρακτικές και δικτυώσεις που έχει κάνει το Επιμελητήριο Φλώρινας.
  Οι επαφές αυτές έχουν να κάνουνε με εμπορικές συνεργασίες με την Κύπρο, την Γαλλία και την Σερβία.
  Αποφασίστηκε η επόμενη συνάντηση να πραγματοποιηθεί τον προσεχή Οκτώβριο στην Μυτιλήνη. Το πιο σημαντικό από όλα είναι ότι υπάρχει πολιτική βούληση να αγκαλιάσει την όλη προσπάθεια το Υπουργείο Ναυτιλίας και το Υπουργείο Ανάπτυξης.
  Επίσης μετά από πρόταση του προέδρου του Επιμελητηρίου Φλώρινας Σ. Σαπαλίδη, συζητήθηκε η διεύρυνση του δικτύου με χώρες της Μέσης Ανατολής και των Βαλκανίων όπως είναι η Αίγυπτος, η Ιορδανία, το Ισραήλ, η Λιβύη, η Σερβία και η Αλβανία.
  Το Επιμελητήριο Φλώρινας στηρίζει τέτοιες πρακτικές που δικτυώνουν  και δυναμώνουν τις συνεργασίες μεταξύ των επιχειρήσεων μας.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.