Τετάρτη 14 Απριλίου 2021

Κινητοποιήσεις αγροτών στο Αμύνταιο με αίτημα αιχμής τις προκαταβολές αποζημιώσεων λόγω παγετού… (ΒΙΝΤΕΟ)

 
  Μετά τις ζημίες στα οπωροφόρα δέντρα και ιδιαίτερα στα ροδάκινα, από την «επέλαση» του παγετού στην ευρύτερη περιοχή του δήμου Αμυνταίου στις 9, 10 και 11 Απριλίου η οποία είχε ως αποτέλεσμα την ολοκληρωτική καταστροφή τους, με πρωτοβουλία του Αγροτικού Συλλόγου Δήμου Αμυνταίου, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης 14 Απριλίου, συγκέντρωση των αγροτών και πορεία με τα αγροτικά μηχανήματα στο κέντρο της κωμόπολης, εκφράζοντας με αυτό τον τρόπο την απόγνωσή τους για την καταστροφή που έχουν υποστεί οι δενδροκαλλιέργειες τους και με απώτερο στόχο την προβολή και διεκδίκηση των αιτημάτων τους.
  «Είναι μια προειδοποιητική πορεία διαμαρτυρίας των αγροτών της περιοχής του Αμυνταίου. Οι ζημιές είναι μεγάλες. Θέλουμε να μην μας ξεχάσει η πολιτεία και να σκύψει στα δίκαια αιτήματα μας. Να δοθούν άμεσα προκαταβολές από τον ΕΛΓΑ σε όσους επλήγησαν από τον παγετό και να προχωρήσει σε εκτιμήσεις και δίκαιες αποζημιώσεις», δήλωσε μεταξύ άλλων η Πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου, Διαμάντω Κρητικού (Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ).

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.