Τετάρτη 8 Απριλίου 2020

Απάντηση στην πρόταση - ανοιχτή επιστολή του δημοτικού συμβούλου Γιώργου Παπαγρηγορίου…


  Ο Δήμος Φλώρινας έγκαιρα διαπίστωσε την αδυναμία μαθητών και μαθητριών να έχουν στη διάθεση τους κινητά τηλέφωνα ή tablets, προκειμένου να παρακολουθήσουν την τηλεδιδασκαλία.
 
  Για τον λόγο αυτό, από 6/ημέρου επικοινώνησε με τους Διευθυντές της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης για να διαπιστώσει τον ακριβή αριθμό των μαθητών/τριών που ανήκουν στην κατηγορία αυτή.
  Ήδη ο Δήμος Φλώρινας προέβη, αρχικά, στην παραγγελία 100 tablets, τα οποία θα παραλάβουν οι Διευθυντές της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης για να δοθούν στα παιδιά.
  Η Δημοτική Αρχή έχει ως πρώτιστο μέλημα της την άμεση αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκύπτουν, ειδικά τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε λόγω της πανδημίας.
Καθήκον μας είναι η φροντίδα των αδύναμων οικονομικά συμπολιτών μας και ειδικά η μόρφωση των παιδιών μας.
  Στη δίνη του κορωνοϊού επιθυμούμε χαμόγελο στα πρόσωπα των παιδιών μας και συμπαράσταση στις οικογένειές τους, ώστε να μη νιώθουν μόνες.
Ο Δήμος Φλώρινας είναι δίπλα τους για να τους στηρίξει.
Μένουμε σπίτι, κερδίζουμε τη ζωή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.