Τετάρτη 1 Απριλίου 2020

Επεισοδιακή καταδίωξη νεαρών στο κέντρο του Αμυνταίου για παραβίαση της απαγόρευσης των συναθροίσεων άνω των δέκα ατόμων… (ΒΙΝΤΕΟ)


  Τα νέα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονoϊού και αφορούν την απαγόρευση των συναθροίσεων άνω των δέκα ατόμων παραβίασαν δεκάδες νεαροί Αμυνταιώτες, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα την άγρια καταδίωξη τους από τις Αστυνομικές δυνάμεις.
 

  Πιο συγκεκριμένα, δεκάδες νεαροί συγκεντρώθηκαν στο κέντρο της πόλης, μετά από κάλεσμα σε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης για μαζική συμμετοχή στο πάρτι που θα διοργάνωναν, με σκοπό την πρόσκαιρη διαφυγή τους από τον δεκαήμερο εγκλεισμό στα σπίτια και το κλείσιμο των κέντρων διασκέδασης, μετά την απόφαση του υπουργείου Υγείας, ως μέτρο πρόληψης ενάντια στον κορονοϊό.
  Τελικά, η συγκέντρωση διαλύθηκε και το πάρτι ματαιώθηκε, μετά από την έγκαιρη επέμβαση της Αστυνομίας, που καταδίωξαν τους νεαρούς οι οποίοι διασκορπίστηκαν στους γύρω δρόμους, χωρίς ωστόσο να υπάρξουν συλλήψεις. 
ΥΓ 1: Καλό μήνα και …Καλή Πρωταπριλιά 
ΥΓ 2: Οι σκηνές είναι από τα γυρίσματα του βραβευμένου trailer με τίτλο «Last Breach» (Τελευταίο ρήγμα) το οποίο γυρίστηκε με ηθοποιούς και κομπάρσους από το Αμύνταιο και τη Πτολεμαΐδα. Την ομάδα παραγωγής αποτελούν οι Αμυνταιώτες, Χρήστος Φιλίππου, Βασίλης Ελευθεριάδης, Βασίλης Χρηστίδης και Θόδωρος Φιλίππου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.