Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019

Το Αμύνταιο στη Χιλή!


  Ο λαός λέει ότι «μια φωτογραφία χίλιες λέξεις». Έτσι λοιπόν κι εδώ βλέπουμε τούς Oxygen Budokai Fighters στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Kyokushin Budokai στο Σαντιάγκο της Χιλής.
 
  Στο ίδιο τατάμι βρέθηκαν ο Παναγιώτης Κεραμιδης και ο Κώστας Ιωαννίδης στο Σαντιάγκο της Χιλής όχι όμως για να συναγωνιστούν.
  Ο Παναγιώτης Κεραμιδης διεκδικούσε μια θέση στους τελικούς και ο προπονητής του Κώστας Ιωαννίδης ήταν κεντρικός διαιτητής στον συγκεκριμένο αγώνα. Ο Παναγιώτης Κεραμιδης δεν κατάφερε να περάσει στους τελικούς ύστερα από μια εξαιρετική εμφάνιση στο μεγαλύτερο πρωτάθλημα της χρονιάς αλλά ο Κώστας Ιωαννίδης έφτασε για άλλη μια φορά στην κορυφή της παγκόσμιας διαιτησίας αφού  προσέφερε τις υπηρεσίες του σαν κεντρικός διαιτητής και σαν επικεφαλής τατάμι στους προκριματικους, και την δεύτερη μέρα σφύριξε ως κεντρικός διαιτητής όλους τους τελικούς του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος.
  Για άλλη μια φορά το Oxygen έκανε το Αμύνταιο ξακουστό σε όλο τον κόσμο. Συγκινητικές στιγμές που δύσκολα μπορεί κανείς να περιγράψει…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.