Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2019

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 7º τουρνουά 3on3 street Basketball του ΑΙΑΝΤΑ Αμυνταίου…


  Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 7º τουρνουά 3on3 street Basketball που διοργανώσαμε στις 24-25 Αυγούστου στο προαύλιο χώρο του παλαιού πρώτου Δημοτικού σχολείου.
 
  Το Δ.Σ. της ομάδας, θέλει να ευχαριστήσει όλους όσους μας στήριξαν στη προσπάθεια αυτή. Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Invino - Αφοί Τσίπα, για την προσφορά του ποδηλάτου που κληρώθηκε στους συμμετέχοντες.
  Ευχαριστούμε τον αγροτικό συνεταιρισμό ΑΣΕΠΑ, για την προσφορά φρούτων και χυμών στους συμμετέχοντες κατά την διάρκεια των αγώνων.
  Ευχαριστούμε τα καταστήματα DENIRO και Hollyfood για τα μπλουζάκια και το σούπερ μάρκετ Πρόοδος για την προσφορά του στα νερά για τους συμμετέχοντες.
  Τέλος ευχαριστούμε όλα τα καταστήματα που μας στήριξαν, όλους όσους βοήθησαν στη προσπάθεια αυτή αλλά και όλους τους συμμετέχοντες.
Με τιμή
ΔΣ ΑΠΣ ΑΙΑΝΤΑΣ ΑΜΥΝΤΑΊΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.