Κυριακή 25 Αυγούστου 2019

Πραγματοποιήθηκε η τελετή ορκωμοσίας του Δημάρχου και του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου… (ΒΙΝΤΕΟ)


  Πρόσκληση συνεργασίας και ενότητας σε όλους τους Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους, προς όφελος του τόπου και των πολιτών, απηύθυνε ο νέος Δήμαρχος Αμυνταίου, Άνθιμος Μπιτάκης, κατά την τελετή ορκωμοσίας των μελών του νέου Δημοτικού

 Συμβουλίου, των προέδρων και των μελών Συμβουλίων των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων, τα οποία αναλαμβάνουν τα καθήκοντά τους την 1η Σεπτεμβρίου, με τετραετή θητεία (έως 31/12/2023).

  Η τελετή πραγματοποιήθηκε με κάθε επισημότητα, παρουσία πλήθους κόσμου, το πρωί της Κυριακής 25 Αυγούστου, χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Φλωρίνης Πρεσπών & Εορδαίας κ.κ. Θεόκλητου και Καστοριάς κ.κ. Σεραφείμ, στο Πνευματικό Κέντρο Αμυνταίου, με τους συμβούλους να δίνουν τον θρησκευτικό ή πολιτικό όρκο.

  Η τελετή ολοκληρώθηκε με την υπογραφή του Πρακτικού Ορκωμοσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.