Σάββατο 20 Ιουλίου 2019

Τίποτα σημαντικό δεν συμβαίνει σήμερα στο Αμύνταιο…


  Τίποτα το ενδιαφέρον και σημαντικό δεν συμβαίνει σήμερα στο Αμύνταιο, με τους περισσότερους πολίτες να δηλώνουν ότι βαριούνται αφόρητα, σύμφωνα με έρευνα του ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ.
 
  Οι περισσότεροι πολίτες δηλώνουν ότι αισθάνονται κάπως «μπλα», με το «ε», το «χμμ» και το «μεχ» να καταλαμβάνουν αντίστοιχα υψηλά ποσοστά, ενώ το 90% των δημοτών παραδέχονται ότι τους έχει λείψει η προεκλογική περίοδος...
  Τη γενικότερη αίσθηση «μουργέλας» των Αμυνταιωτών, σύμφωνα πάντα με την έρευνα, δε βοηθάει το γεγονός ότι είναι Σάββαο, ενώ εντείνεται, από το γεγονός ότι δεν έχει τίποτα καλό το βράδυ στην τηλεόραση και ότι μάλλον θα πρέπει να φάνε τα φασολάκια που έχουν περισσέψει από χθες.
  Χλιαρή άλλωστε είναι και η ειδησεογραφία της ημέρας, με καμία είδηση - βόμβα να κάνει το γύρο του διαδικτύου…
  Σύμφωνα πάντα με τη έρευνα, η επικείμενη αλλαγή στο Δήμο Αμυνταίου, προκαλεί ατελείωτα χασμουρητά και η έλλειψη της καθιερωμένης χειραψίας με υποψηφίους, έχει στερήσει την πολυπόθητη αίσθηση αδρεναλίνης, που μόνο οι πολιτικοί μας άνδρες μπορούν να προσφέρουν στην περιοχή.
  Υποτονική, τέλος, είναι και η διάθεση στους χώρους εργασίας, με τους εργαζόμενους να ανανεώνουν μηχανικά τις σελίδες του Facebook μήπως δουν έστω και ένα αστείο βίντεο με ζωάκια να τους κεντρίσει το ενδιαφέρον, να τσεκάρουν το ωροσκόπιο τους για να δουν αν η σπαρίλα τους οφείλεται σε ανάδρομο πλανήτη ή για να διαβάσουν φοβερά σατιρικά άρθρα σε ιστοσελίδες …όπως τη δική μας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.