Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017

Η έναρξη λειτουργίας της τηλεθέρμανσης στο Αμύνταιο…




Ανακοινώνεται ότι ο ΑΗΣ Αμυνταίου, ο οποίος μας τροφοδοτεί με Τηλεθέρμανση, αναμένεται να τεθεί σε λειτουργία στις 9-10 Οκτωβρίου (αρχές επόμενης εβδομάδας). 
  Αμέσως μετά την έναρξη της λειτουργίας του ΑΗΣ η Τηλεθέρμανση θα ξεκινήσει άμεσα την λειτουργία της, ούτως ώστε καλώς εχόντων των πραγμάτων, στα μέσα της επόμενης εβδομάδας (11-12 Οκτωβρίου) να παρέχεται θερμότητα στους καταναλωτές. Θα υπάρξει και νέα ανακοίνωση στις αρχές της επόμενης εβδομάδας για τον ακριβή χρόνο εκκίνησης της Τηλεθέρμανσης.
ΕΚ ΤΗΣ ΔΕΤΕΠΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.