Σάββατο 5 Μαΐου 2018

Οι υποψήφιοι πρόεδροι για τη ΔΗΜ.Τ.Ο. Αμυνταίου της Ν.Δ. Ράδιο Αμύνταιο…


  Το Σάββατο (05/05) προσκεκλημένοι της εκπομπής ''ΕΠΙΚΑΙΡΑ'' του φιλολόγου Γιώργου Θεοχαρίδη (10:00 -12:00), οι υποψήφιοι για τη θέση του προέδρου της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Αμυνταίου της Νέας Δημοκρατίας,  κύριοι Αργύρης Βολιώτης (νύν πρόεδρος) και Γιώργος Τσιρώνης, όπου θα τοποθετηθούν σε μια σειρά επίκαιρων θεμάτων, ενόψει των τοπικών εκλογών της 13ης Μαΐου 2018.
 
  Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, σας δίνεται η δυνατότητα να θέσετε τα ερωτήματα σας, καλώντας στο τηλέφωνο του σταθμού (23860 23479) ή μπορείτε να αποστείλετε το μήνυμα σας μέσω facebook και συγκεκριμένα στον λογαριασμό: Γιώργος Θεοχαρίδης.
  Συντονιστείτε στις συχνότητές του Ράδιο Αμύνταιο 91,2 FM, τώρα και μέσω web: http://live24.gr/radio/generic.jsp?sid=1098

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.