Σάββατο 11 Μαρτίου 2017

Εικαστική έκθεση αφιερωμένη στην πρόληψη του καρκίνου του μαστού, στην Αθήνα…



  Τον Οκτώβριο του 2016 είκοσι πέντε καλλιτέχνες συναντήθηκαν με τις δημιουργίες τους στο Αμύνταιο, συμμετέχοντας σε μία βραδιά αφιερωμένη στην πρόληψη του καρκίνου του μαστού. Στα έργα τους, ο κύκλος πρωταγωνίστησε ως ένα από τα πιο δυνατά αρχετυπικά σχήματα, συμβολίζοντας τον μαστό, την οντότητα, τη ζωή, ενώ το μήνυμα που πέρασαν είναι η αισιοδοξία και η πρόληψη.
  
  Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Αμυνταίου και Περιχώρων «Μαζί για τη Ζωή», η Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών Αμυνταίου, οι «Φλώροι Εικαστικοί» με την διενέργεια του «Μακρύ Οχήματος», ο Δήμος Αμυνταίου και το Βιβλιοπωλείο – Πολυχώρος BOOKS PLUS/ Art & Coffee (Παν/μίου 37, Αθήνα) σας προσκαλούν να την επισκεφτείτε.
  Συμμετέχουν οι καλλιτέχνες:
Βελέτζας Ελευθέριος, Βριωνίδης Γεώργιος, Γαϊτη Πηνελόπη, Γεώργαρου Ευπραξία, Γκέρος Μενέλαος, Διονυσοπούλου Γλύκα, Καλομενίδου Χριστίνα, Καρούλια Κατερίνα, Κοντοσφύρης Χάρης, , Κοσμίδου Νικολέτα, Κωνσταντάτου Μίρκα, Λαγού Μαρία, Μακρή Ιωσηφίνα, Μαργαρίτης Χάρης, Μάρκου Κατερίνα, Παπαδόπουλος Θεοδόσης, Πετρίδης Πέτρος, Ρόμπολας Ιωάννης, Ρόμπολας Άγης, Σταυροπούλου Δήμητρα, Σκριβάνου Βασιλική, Τουρτούρα Καίτη, Φανάρας Γεώργιος, Φλέγγα Αντωνία, Χριστοπούλου Μάγδα.
Σχεδιασμός αφίσας και πρόσκλησης: Γεώργιος Φανάρας
Επιμέλεια έκθεσης: Χάρης Μαργαρίτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.