Πέμπτη 23 Ιουνίου 2022

Ειδικός τιμητικός έπαινος στο Γυμνάσιο Φιλώτα…

 
  Θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές και τις μαθήτριες της Γ΄ τάξης του Γυμνασίου Φιλώτα που διακρίθηκαν στον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό  Έκφρασης και Δημιουργίας με θέμα: «Xαίρε Μικρασία – 100 χρόνια ξεριζωμού από τα ματωμένα χώματα», που διοργάνωσε το Προκόπειο Πολυδύναμο Εκκλησιαστικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς, με συντονίστρια των μαθητών/τριών την εκπαιδευτικό του σχολείου μας κ. Γραφάκου Μαριάννα.
  Συγκεκριμένα συγχαίρουμε τους μαθητές: Παπαφυλάκη Αλέξανδρο, Παπαφυλάκη Κωνσταντίνο και Τσιτλακίδη Ηρακλή, για τον Ειδικό Τιμητικό Έπαινο που έλαβαν για τη δημιουργία Ψηφιακού Βίντεο και τις μαθήτριες: Αριτζάκη Δέσποινα, Βεράνη Ελένη και Πέτσι Εμμανουέλα, για τα εξαιρετικά ποιήματα και τα κείμενα που έστειλαν στο συγκεκριμένο Διαγωνισμό.
Ο Διευθυντής
Σαββαΐδης Αναστάσιος

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.