Σελίδες

Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2021

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου του συγγραφέα Χρήστου Τούβε, στο Αμύνταιο…

 
  Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου του Χρήστου Τούβε «Σκέψου το, η ιστορία ενός ημερολογίου», από την Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών Αμυνταίου, την Κυριακή 14 Νοεμβρίου.
  Σε ένα κτίριο κόσμημα, την δημόσια βιβλιοθήκη του δήμου μας, πλήθος κόσμου ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της Στέγης και τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, απόλαυσε μια πρωτότυπη και ιδιαίτερα συγκινητική παρουσίαση.
  Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο Αντιδήμαρχος και πρόεδρος ΔΕΤΕΠΑ Ιορδάνης Μπάντης, ο χημικός και συγγραφέας Βαγγέλης Νάστος και η δημοτική σύμβουλος και μέλος του ΔΣ του νομικού προσώπου του δήμου, Ιωαννίδου  - Τζίτζιου Ελένη.

 
Για το βιβλίο μίλησαν η Λεμονιά Μπούτσκου - εκπαιδευτικός, η Μαρία Αντωνιάδου - δασκάλα και η Πασχαλία Χατζηκωνσταντίνου - νηπιαγωγός.
  Την εκδήλωση συντόνισε η αντιπρόεδρος της Στέγης και φιλόλογος, Μένια Ρώμα.
  Σας ευχαριστούμε όλους θερμά, τόσο για τα όμορφα λόγια σας όσο και για την παρουσία σας και δεσμευόμαστε για ανάλογες εκδηλώσεις στο εγγύς μέλλον.
Με τιμή,
το Δ.Σ.

3 σχόλια:

  1. ...τηρωντας ολα τα υγειονομικα πρωτοκολλα...Αλλα, ολοι σας στις φωτο, χωρις μασκα..Τελεια,μας βλεπω τα χριστουγεννα,εγκλειστους,κατηφεις, και μονους..Α.Θ.Ρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κ. Αγγελε, να σας ενημερώσω πως στην είσοδο της βιβλιοθήκης βρίσκονταν καθ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης μέλη της Στέγης που σκαναραν τα πιστοποιητικά εμβολιασμού, νοσησης ή έλεγχαν ραπιντ τεστ 48 ωρου, όπως ρητά επιβάλλει η ΚΥΑ για τις εκδηλώσεις σε κλειστούς χώρους.

    Όλοι οι παρευρισκομενοι φορούσαν μάσκες στο χώρο της βιβλιοθήκης, εκτός από τους ομιλητές και αφαιρέθηκαν μόνο για τις φωτογραφίες.

    Δυστυχώς, δεν μου επιτρέπεται από τη σελίδα να ανεβάσω εδώ τις φωτογραφίες που το αποδεικνύουν, αλλά προφανώς είναι στη διάθεσή σας αν ζητηθουν.

    Λυπάμαι που χωρίς να φροντίσετε πρώτα να ενημερωθείτε μας αποκαλείται ανευθυνους και αιτία για όλα τα προσεχή δεινά του τόπου.

    Στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ήμουν στην εκδήλωση και θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι όντως υπήρχε έλεγχος στην είσοδο και φορούσαν όλοι κατά την διάρκεια της εκδήλωσης φασκες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.