Σελίδες

Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2021

Συνάντηση του Δημάρχου Φλώρινας και του Προέδρου της Κοινότητας Φλώρινας με τον Μητροπολίτη για τη δράση «Φαγητό για όλους»…

 
Τον Μητροπολίτη Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας κ.κ. Θεόκλητο επισκέφτηκαν ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Βασίλης Γιαννάκης και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Φλώρινας κ. Κωνσταντίνος Ρόζας.
  Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η φιλανθρωπική δράση "Φαγητό για όλους", η οποία θα υλοποιηθεί και φέτος με στόχο την ενίσχυση των συσσιτίων της Ιεράς Μητρόπολης, στο διάστημα 1-15 Δεκεμβρίου.
  Συζητήθηκαν όλες οι λεπτομέρειες για τον τρόπο διεξαγωγής της και τονίστηκε η ανάγκη συμμετοχής του συνόλου των πολιτών, των φορέων, των συλλόγων και των σωματείων της Φλώρινας. Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν το προσεχές χρονικό διάστημα.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.