Κυριακή 1 Αυγούστου 2021

Ανανεώθηκε ο εξοπλισμός του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής Δήμου Φλώρινας με νέα αυτοκίνητα και ποδήλατα…

 
Στην ανανέωση του εξοπλισμού του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής προχώρησε ο Δήμος Φλώρινας, για πρώτη φορά μετά την έναρξη λειτουργίας του το 2001.
  Νέα αυτοκίνητα και ποδήλατα, καθώς και ο απαραίτητος εξοπλισμός προστασίας (κράνη, γιλέκα) είναι πλέον στη διάθεση των παιδιών, που επισκέπτονται καθημερινά το χώρο.
 
«Το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής αποτελεί ένα στολίδι για τον Δήμο μας και έναν ιδανικό χώρο όπου τα παιδιά παίρνουν τα πρώτα τους μαθήματα σε θέματα οδικής ασφάλειας» ανέφερε ο Δήμαρχος Φλώρινας Βασίλης Γιαννάκης, επισκεπτόμενος τον χώρο και δηλώνοντας την απόλυτη ικανοποίηση του για τον νέο εξοπλισμό.
  Το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής Φλώρινας λειτουργεί καθημερινά (και τα Σαββατοκύριακα) από τις 7 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι και από τις 6 το απόγευμα έως τις 10 το βράδυ, με ελεύθερη είσοδο.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.