Παρασκευή 30 Ιουλίου 2021

Tο Κέντρο Κοινότητας Δήμου Φλώρινας για την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Εμπορίας Ανθρώπων…

 
  Ενόψει της σημερινής Παγκόσμιας Ημέρας Κατά της Εμπορίας Ανθρώπων, το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Φλώρινας αναδημοσιεύει βίντεο του Εθνικού Μηχανισμού Αναφοράς για την Προστασία Θυμάτων Εμπορίας.
  Η Έκθεση του Εθνικού Μηχανισμού Αναφοράς για την Προστασία Θυμάτων Εμπορίας Ανθρώπων (ΕΜΑ) για το 2020 επιβεβαιώνει τον αυξημένο κίνδυνο που διατρέχουν οι γυναίκες και τα παιδιά να πέσουν θύματα εκμετάλλευσης, αλλά και αναδεικνύει τις προσπάθειες που καταβάλλουν οι κρατικοί φορείς και οι μη κυβερνητικές οργανώσεις να παράσχουν αρωγή και προστασία στα θύματα εμπορίας ανθρώπων.
Το βίντεο έχει αναρτηθεί στο Facebook στο προφίλ του ΕΚΚΑ :
https://www.facebook.com/EKKA.org/videos/363719935295024/
#EndHumanTrafficking
#WorkingTogether
#NRM_Greece
Τα στελέχη του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Φλώρινας
Μαρία Μίσιου, Κοινωνική Λειτουργός
Ραχήλ Ρίζου, Ψυχολόγος
* Το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Φλώρινας στεγάζεται στην οδό Δημοτικής Αγοράς 70 και λειτουργεί καθημερινά (Δευτέρα – Παρασκευή). Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες και τις δράσεις του Κέντρου Κοινότητας στα τηλέφωνα επικοινωνίας: 2385045969 & 2385045891 και στο e-mail: kk1@cityoflorina.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.