Παρασκευή 30 Ιουλίου 2021

Τα «χαμπέρια» του Αμυνταίου, από …ένα πουλάκι!

 
  Δε ξέρω τι πουλιά κελαηδούν τέτοια εποχή στα νησιά του Βορείου Αιγαίου, αλλά ένα από αυτά κατάφερε να φτάσει, μετά από πολύωρο ταξίδι στα μέρη μας…
  Αφού απέφυγε συναντήσεις και φωτογραφήσεις με αντιδημάρχους, πολιτευτές και άλλα «διάσημα» δημόσια πρόσωπα της περιοχής Λαϊκής Αγοράς, κατάφερε με πολύ κόπο, -οφείλω να ομολογήσω-, να φτάσει και στο τραπέζι όπου η παρέα του «ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ» ανέλυε, ως είθισται, τα τρέχοντα ζητήματα πολιτισμού και ανάπτυξης του χαρισματικού(!) τόπου μας.
  Αφού λοιπόν έκατσε (το πουλάκι) αποκαμωμένο στον ώμο του εκδότη, φωτογράφου και δημοσιογράφου, ψιθύρισε συνταρακτικά νέα στο αυτί του...
  Περίεργες συγκυρίες συνέβησαν στο νησί, τυχαίες συναντήσεις και ινκόγκνιτο εμφανίσεις τεσσάρων (4) μελών πρώην Συνδικαλιστικού Οργάνου του Αμυνταίου!
  Οι φήμες λένε ότι ξεκινά αγώνας για επανάκτηση των «ηνίων» γνωστού Συλλόγου της κωμόπολης μας!
  Το «ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ» παρακολουθεί στενά το θέμα και θα επανέλθει για οτιδήποτε νεότερο τιτίβισμα…
Αρίσταρχος Πουλάκης
Δημοσιογράφος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.