Τρίτη 21 Ιουλίου 2020

Διάκριση μέλους της Ομάδας Δημιουργικής Γραφής της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας…


  Η Χάρις Σουλιοπούλου με τη «Μέρα που ονειρεύομαι» διακρίθηκε στον ποιητικό διαγωνισμό U Write υπό την αιγίδα του itravelpoetry.
  Η τρίτη φετινή διάκριση μέλους της ομάδας δημιουργικής γραφής έρχεται να πιστοποιήσει για ακόμα μία φορά την
 
 ανάγκη ύπαρξης εφάμιλλων πολιτισμικών προγραμμάτων, που εξωθούν στη δημιουργία και συνδράμουν ώστε ο δημιουργός «να κόψει δρόμο» στο ταξίδι της τέχνης.
  «Η μέρα που ονειρεύομαι, είναι η ιδανική. Είναι η μέρα της απόλυτης ευτυχίας, είναι το καλύτερο αύριο, είναι η παγκόσμια ειρήνη, είναι τότε που θα συνυπάρχουμε αρμονικά, είναι πανανθρώπινη, είναι ελευθερία για όλους, είναι δικαιοσύνη, είναι ισονομία. Όμως μέχρι να έρθει παίρνω μικρές ανάσες ευτυχίας μέσα από συνήθειες, εικόνες, αναμνήσεις κι ανθρώπους που αγαπώ», δηλώνει η ποιήτρια, αναφερόμενη στο έργο της.
  Το Δ.Σ της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας και ο επιστημονικός υπεύθυνος της ομάδας δημιουργικής γραφής Λιθοξοΐδης Στέλιος, εύχονται στη συνδημιουργό καλές γραφές, που θα ταξιδέψουν τους αναγνώστες στη μέρα που ονειρεύονται.
Από το Δ.Σ. της Λ.Π.Φ .          

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.