Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019

Εκδήλωση για την παγκόσμια ημέρα διατροφής στο Νηπιαγωγείο Φιλώτα…


  Η απόκτηση υγιεινών διατροφικών συνηθειών και προτύπων και η αποφυγή των εύκολων και ανθυγιεινών λύσεων, θα πρέπει να είναι πρωταρχικό μέλημα όλων των φορέων που συμμετέχουν
 
 στην εκπαιδευτική διαδικασία (οικογένειας, σχολείου, φορέων υγείας και πρόνοιας). 
  Το Νηπιαγωγείο Φιλώτα, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα διατροφής, στις 16 Οκτωβρίου διοργάνωσε εκδήλωση, όπου συμμετείχαν η κα. Τσιρίδου Αγγελική, οδοντίατρος του Κέντρου Υγείας (Κ.Υ.) που πραγματοποίησε προληπτικό έλεγχο της στοματικής κοιλότητας των παιδιών και η νοσηλεύτρια του Κ.Υ. κα. Σειταρίδου – Θεολογίδου Ειρήνη που παρουσίασε σε γονείς εκπαιδευτικούς και παιδιά το θέμα: «Τελικά έχει πλάκα… να τρώω υγιεινά»!
   Μετά το τέλος της εκδήλωσης, γονείς και παιδιά απόλαυσαν από το μπουφέ του υγιεινού πρωινού τα πολύ γευστικά εδέσματα που ετοίμασαν οι μαμάδες!
  Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους συνέβαλλαν στην επιτυχία αυτής της εκδήλωσης.
Με εκτίμηση
Η προϊσταμένη
Πουλεκάκη Κατερίνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.