Σάββατο 18 Μαΐου 2019

Καταδίκη της Λαϊκής Συσπείρωσης Αμυνταίου, του βανδαλισμού του αυτοκινήτου της Υποψήφιας δημοτικής συμβούλου κας Ζέζιου Πιπιάδου Ηλέκτρας…


  Η Λαϊκή Συσπείρωση του Δήμου Αμυνταίου, καταδικάζει την ενέργεια βανδαλισμού του αυτοκινήτου της κας Ζέζιου - Πιπιάδου, υποψήφιας με τον συνδυασμό Ενωτική Πρωτοβουλία του Άνθιμου Μπιτάκη. Στη σημερινή κοινωνία, εφόσον η επίθεση είχε πολιτικά κίνητρα, τέτοιες φασιστικές ενέργειες από θρασύδειλους τραμπούκους είναι απαράδεκτες και καταδικαστέες.
 
  Επειδή όμως τέτοιες επιθέσεις είναι σημάδι των καιρών, να σκεφτούμε όλοι, με αφορμή αυτήν την ενέργεια, τι επιπτώσεις έχουν όποιες προσπάθειες να νομιμοποιηθούν τέτοιες ομάδες που ενστερνίζονται τέτοιες πρακτικές, στη συνείδηση του κόσμου, όπως η εγκληματική, δολοφονική οργάνωση των ναζιστών της Χρυσής Αυγής.
  Τι μήνυμα στέλνει η παρουσία υποψηφίου, μέλους της Χρυσής Αυγής, ο οποίος παρουσιάζεται αγκαλιά με υπόδικους εγκληματίες τραμπούκους όπως ο Λαγός ή ο Κασιδιάρης, στο ψηφοδέλτιό της Ενωτικής Πρωτοβουλίας;
  Τι μήνυμα στέλνει η άρνηση ΟΛΩΝ των εκπροσώπων των συνδυασμών στη πρόταση της Λαϊκής Συσπείρωσης να μην δοθούν χώροι προβολής στους εγκληματίες της Χρυσής Αυγής, στέλνοντας πολιτικό μήνυμα ενάντια στον φασισμό, όπως άλλοι δήμοι στην Ελλάδα πχ. Δήμος Θεσσαλονίκης, Δήμος Αθηνών κ.α.
  Δεν δείχνουν ότι υπάρχει τουλάχιστον στάση ανοχής στην εγκληματική τους δράση;
  Εμείς καλούμε τον κόσμο του Αμυνταίου να απομονώσει τους φασίστες,  να παλεύουν και να δυναμώσουν τον αγώνα τους ενάντια στους απογόνους του ναζισμού, ενάντια σε κάθε φασίστα και ενάντια σε αυτούς που τους αγκαλιάζουν στους συνδυασμούς τους και προσπαθούν να τους νομιμοποιήσουν στη συνείδηση του κόσμου.
Λαϊκή Συσπείρωση
Δήμου Αμυνταίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.