Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018

16ο Σκακιστικό Τουρνουά «Κύπελλο Φωτιάς 2018» της Σκακιστικής Ακαδημίας της Λ.Π.Φ…


  Για 16η χρονιά και με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην Φλώρινα, στο ξενοδοχείο «Φαίδων», την Κυριακή 16/12/2018, το "Κύπελλο Φωτιάς 2018", που διοργάνωσε η Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας σε συνεργασία με την Ε.Σ.Σ.ΚΕ.ΔΥ.Μ.
 
  Συμμετείχαν 98 συνολικά αθλητές και αθλήτριες από όλη την περιοχή της Κ.Δ. Μακεδονίας (Φλώρινα, Αμύνταιο, Πτολεμαΐδα, Κοζάνη, Ποντοκώμη, ‘Έδεσσα, Γιαννιτσά, Αριδαία, Αλεξάνδρεια, Βέροια,  Κατερίνη, Θεσσαλονίκη κ.α.).
  Νικήτρια ομάδα αναδείχθηκε η Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας.
  Μετάλλια χάρισαν στην Φλώρινα επίσης οι αθλητές: Κερτσάνης Νικόλαος (3ος  κάτω των 8 ετών), Ρασπόπτση Νεφέλη (3η κάτω των 10 ετών), Καραμητάνης Λάζαρος (2ος κάτω των 12 ετών),  Τσάφκα Ελένη (3η  κάτω των 12 ετών), Σιώκη Σωτηρία (3η  κάτω των 14 ετών),  Πατρίκη Αλεξάνδρα (1η κάτω των 16 ετών).
  Το Δ.Σ. συγχαίρει όλους τους αθλητές και ευχαριστεί θερμά το ξενοδοχείο Φαίδων για την φιλοξενία του, τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φλώρινας κ. Στέφανο Μπίρο, που μας τίμησε με την παρουσία του,  τον χορηγό κ. Γεωργόπουλο Κων/νο, τους φίλους της Λέσχης για την πολύτιμη βοήθειά τους, καθώς και όλους τους γονείς των αθλητών που βοήθησαν στην διοργάνωση.
  Ο τελικός του «Κυπέλλου Φωτιάς» θα πραγματοποιηθεί την  Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2018 το απόγευμα,  στη Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας (Διεθνές).
Από το Δ.Σ της Λ.Π.Φ








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.