Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018

Δράσεις εθελοντικού καλλωπισμού από Συλλόγους του Αμυνταίου…


  Στην εθελοντική δράση καλλωπισμού της οδού Α. Παπαντρέου στο Αμύνταιο προχώρησαν μέλη των Συλλόγων ΑμεΑ Αμυνταίου, Συνταξιούχων ΔΕΗ Φλώρινας, Γυναικών Λεβαίας και Στέγης Γραμμάτων & Τεχνών Αμυνταίου, το απόγευμα της Τρίτης 19 Ιουνίου.
 
  Πιο συγκεκριμένα, μέλη των παραπάνω συλλόγων προμηθεύτηκαν διάφορα φυτά και λουλούδια τα οποία φύτεψαν στις ζαρντινιέρες εκατέρωθεν της κεντρικής οδού Α. Παπανδρέου, βάζοντας έτσι μία «πινελιά» πολιτισμού στη κωμόπολη, με σκοπό να αποκτήσει στο μέλλον πιο όμορφη όψη.
  Στην αξιέπαινη αυτή δράση των Συλλόγων συμμετείχε και ο Δήμος Αμυνταίου, ο οποίος διέθεσε υδροφόρα για το πότισμα των λουλουδιών.

  Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι οι προαναφερθέντες Σύλλογοι ανά τακτά χρονικά διαστήματα οργανώνουν παρόμοιες δράσεις καθαρισμού και καλλωπισμού στην ευρύτερη περιοχή, προβάλλοντας την αξία του εθελοντισμού και την έννοια της αλληλεγγύης και του αλτρουισμού.

1 σχόλιο:

  1. Πρέπει να βρεθούν κι άλλοι εθελοντές και να φροντίσουμε όλοι για μια όμορφη πόλη.Ας ξεκινήσουμε ο καθένας απο τη γειτονιά του, καθαρίζοντας μπροστά απ το σπίτι του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.