Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2023

Σε εκδήλωση της ΝΔ στον Φιλώτα παραβρέθηκε ο υπουργός Εσωτερικών Μ. Βορίδης… (ΒΙΝΤΕΟ)

   Σε κομματική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του βουλευτή Φλώρινας της ΝΔ, Γιάννη Αντωνιάδη, στο παλιό Δημαρχείο Φιλώτα, παραβρέθηκε ο Υπουργός εσωτερικών Μάκης Βορίδης.
  Ο κ. Βορίδης ο οποίος βρίσκεται για ολιγοήμερες διακοπές το Νυμφαίο, είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και να συνομιλήσει με αυτοδιοικητικούς και στελέχη της ΝΔ, τόσο για τα προβλήματα της ευρύτερης περιοχής, όσο και για τη προοπτική παρέμβασης με σκοπό την περιφερειακή ανάπτυξη.
 
Σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην πρόσφατη απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας σχετικά με την λειτουργία των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΟΤΑ), τονίζοντας πως  «στις 17 Ιανουαρίου, στην συζήτηση στην βουλή του νομοσχεδίου του υπουργείου Εσωτερικών για την πολυεπίπεδη εκπαίδευση, θα φέρουμε τροπολογία όπου θα συμμορφωνόμαστε με την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, οι συνθέσεις της Οικονομικής επιτροπής και της Ποιότητας Ζωής θα μείνουν ως έχουν, ορισμένες όμως αρμοδιότητες θα επιστρέψουν στα Δημοτικά και Περιφερειακά συμβούλια καθώς θα υπάρξει παρέμβαση μας σε σχέση με την κατανομή των αρμοδιοτήτων».

 
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε παρουσία του Περιφερειάρχη Δυτ. Μακεδονίας, Γ. Κασαπίδη, του Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Φλώρινας, Σ. Βόσδου, του δημάρχου Πρεσπών, Π. Πασχαλίδη, Περιφερειακών Συμβούλων, Αντιδημάρχων και Δημοτικών Συμβούλων των δήμων Αμυνταίου και Φλώρινας, των Προέδρων της ΔΕΕΠ Φλώρινας και ΔΗΜ.Τ.Ο. Αμυνταίου, καθώς και Προέδρων Τοπικών Κοινοτήτων και φίλων και στελεχών της ΝΔ. 

 

1 σχόλιο:

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.