Πέμπτη 5 Αυγούστου 2021

Με μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής και την παρουσία της πρόεδρου της Δημοκρατίας και της υπουργού Πολιτισμού οι εκδηλώσεις «Πρέσπες 2021)… (ΒΙΝΤΕΟ)

 
  Συνέντευξη Τύπου παραχώρησαν στα ΜΜΕ τα μέλη του Δ.Σ. του Οργανισμού Πολιτιστικών Εκδηλώσεων Πρεσπών, όπου ανακοίνωσαν το φετινό πρόγραμμα των εκδηλώσεων, τα μέτρα που θα παρθούν για την προστασία των πολιτών από την μετάδοση του κορωνοϊού, καθώς και τους επίσημους καλεσμένους που θα τιμήσουν με την παρουσία τους τις εκδηλώσεις.
  Σύμφωνα με την Πρόεδρο Χρύσα Μάντση, τον Καλλιτεχνικό Δ/ντή Γιώργο Λιάνη και τον Αντιπρόεδρο, Νίκο Ταμουτσέλη, οι φετινές εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν από τις 20 έως και τις 22 Αυγούστου, σε Πρέσπα, Φλώρινα και Αμύνταιο, παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου και της Υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ… 



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.